breaking news Νέο

Γιουβέντους για Βενετικίδη

Γιουβέντους για Βενετικίδη

Μπορεί να μην έχει καθιερωθεί ακομη σε ανδρικό πρωτάθλημα καθώς δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια αυτό ομως όπως φαίνεται δεν στάθηκε εμπόδιο στο να κυνηγήσει το μεγάλο βήμα.

Ο λόγος για τον 18χρονο Βεροιώτη πορτιέρο Θόδωρο Βενετικίδη (γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 2001 και έχε ύψος 1.92μ.) που πριν ένα περίπου χρόνο τα οικονομικά προβληματα που αντιμετώπιζε η Βέροια τον έστειλαν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βενετικίδης λοιπόν που μαζί με άλλους νεαρους και ταλαντούχους παίκτες (βλέπε Μάνο πρώτο σκορερ φέτος της Football League που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό) αποτελούσαν το χρυσό μέλλον της Βέροιας είτε όμως επειδή δεν αξιολογήθηκαν σωστά είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα αναγκαστηκαν να αφήσουν πίσω την πόλη τους (ο Μάνος κατάγεταια από την Αλεξάνδρεια) και να ψάξουν το όνειρο τους σε άλλες ομάδες και οι περισσότεροι από αυτούς πέτυχαν.

Ο Μάνος, όπως ήδη αναφέραμε ύστερα από δυο χρόνια στον ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό στο ρόστερ του οποίου θα ανήκει την νέα περιοδο ενω ο Βενετικίδης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται από τα Γιάννινα βρίσκεται μια ανάσα από την φετινή πρωταθλήτρια της Ιταλίας την Γιουβέντους.

Οι Ιταλοί εντόπισαν τον υψηλόσωμο Βεροιώτη πορτιέρο στο τουρνουά που έγινε στην χώρα τους το Viereggio Cup και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχουν ήδη αποφασίσει την απόκτηση του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποιο μετακόμισε μετά την αποχώρηση του από την Βέροια να βάζει στο ταμείο του 500.000 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε οτι για τον Βενετικίδη οσο ήταν παίκτης της Βέροιας (αγωνίστηκε στην Κ15, Κ17 και Κ20, ενω μετράει και μια συμμετοχή με τα χρώματα της στην Super League σε ηλικία μολις 16 ετών!!) ενδιαφέρθηκαν η Εβερτον και η Μπολόνια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής