breaking news Νέο

Στο ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 ο Γιάννης Ιωαννίδης

Στο ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 ο Γιάννης Ιωαννίδης

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα την Τρίτη 5 Ιουνίου, που κλείδωσε σε μεγάλο βαθμό  εκτός απροόπτου τις δυο πρώτες θέσεις του Β Ομίλου. Τα Παρτάλια κέρδισαν με σκορ 62-53 τους Bad Boys και όπως όλα δείχνουν, θα τερματίσουν πρώτοι .

Με λάθος πάσες και χωρίς λόγο άγχος παρουσιάστηκαν οι πρωταθλητές, που ανέκαμψαν γρήγορα, όταν σοβάρεψαν τα πράγματα και κέρδισαν τον αγώνα. Ο Γεωργόπουλος στο καλύτερο φετινό παιχνίδι ήταν αρωγός στην επίθεση, ο Κωστογλίδης με τον Εμμανουηλίδη ευστόχησαν από μέση απόσταση και ο Μπέρσος ακόμα και σήμερα τρέχει !!!

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν τα κακά παιδιά του  Μπακαλίδη, που, απόντων  των Δούλαλα και Δομουτζή, κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσια τους αντιπάλους. Ένας καταπληκτικός Στίκας για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα, οι Μαυροκεφαλίδης και Πολυμέρης σκέπασαν τα καλάθια και μάζεψαν αρκετά σκουπίδια και ο Καπαγερίδης πρόσφερε αρκετούς εύκολους πόντους, αλλά δεν ήταν όλα αυτά αρκετά, για να αλλάξουν τα πράγματα.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλίδης 15(1), Μπέρσος 2, Γεωργόπουλος 12, Παππάς 5, Γκιλιόπουλος 4, Τσακίρης 12(1), Εμμανουηλίδης 12.

BAD BOYS : Γώγος 3, Μαυροκεφαλίδης 16(1), Μπακαλίδης, Στίκας 21(2), Καπαγερίδης 8, Πολυμέρης 2, Λιακόπουλος 3.

 

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Νοσταλγία 2018, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας και όχι μόνο, ότι καλεσμένος φέτος στον τελικό του τουρνουά στις 23 Ιουνίου και ημέρα Σάββατο θα είναι ο αξιότιμος παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής, Προπονητής Μπάσκετ και Πρώην Υφυπουργός αθλητισμού, κύριος Γιάννης Ιωαννίδης !


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής