breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Αρκούδες έκαναν «ντου» σε πισίνα σπιτιού!

Αυτός ο άνδρας ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί αρκούδες να κολυμπούν στην πισίνα του!

Στην περιοχή Gatlinburg του Τενεσί, ένα ζευγάρι κατέγραψε με την κάμερα κινητού ένα απίστευτο περιστατικό. Το ζευγάρι ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν περίμενε ότι μια μέρα θα ξυπνήσει και στην πισίνα του πολυτελούς σπιτιού του θα κολυμπούν… αρκούδες!

Μια μαμά αρκούδα με τα δύο της παιδιά κάνουν «ντου» στην πισίνα του σπιτιού. Πηδούν το φράχτη, απολαμβάνουν στιγμές χλιδής και παίζουν στο νερό της πισίνας. Την ίδια ώρα το ζευγάρι ακούει θόρυβο, βγαίνει έξω στον κήπο να δει τι συμβαίνει και παθαίνει σοκ στη σπάνια θέα των αρκούδων στην πισίνα.

Αμέσως, καταγράφουν τις απίστευτες στιγμές και αφήνουν τις αρκούδες να απολαύσουν την πισίνα ανενόχλητες. Μετά από λίγο, οι αρκούδες φεύγουν, όμως την επόμενη φορά που θα θελήσουν να απολαύσουν ένα δροσιστικό μπάνιο στην πισίνα, ξέρουν πού θα πάνε…

Τις επόμενες μέρες όχι μόνο οι αρκούδες αλλά όλοι μας, λόγω θερμοκρασιών, θα ψάχνουμε να βουτήξουμε σε κάποια πισίνα. Μόνο που οι περισσότερες εδώ και χρόνια μένουν άδειες, αφού φορολογούνται αδρά. Ψυχραιμία παιδιά, που θα πάει, θα δροσίσει...

*****

Ο άνδρας που πάει στη δουλειά του με ψηλοτάκουνα

Ένας 30χρονος πάει στη δουλειά του με ψηλές γόβες και το απολαμβάνει. «Νιώθω πλέον πιο δυνατός και έχω αυτοπεποίθηση!», δηλώνει.

Ο Ashley Maxwell, για να πάει στη δουλειά, ντύνεται με ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι, περιποιείται το πρόσωπό του, δένει τη γραβάτα του και ολοκληρώνει το σύνολό του με ένα σικ ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Ο 30χρονος, που δουλεύει σε εταιρεία ασφαλίσεων, δηλώνει : «Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά από ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια. Απλά εμένα μου αρέσει να φοράω ψηλά και επιλέγω αυτά!», ενώ λίγο αργότερα συμπληρώνει ότι μία συνάδελφός του τον παρότρυνε να κάνει αυτήν την επιλογή.

«Ένα χρόνο πριν ούτε που ήξερα να περπατάω με ψηλά παπούτσια. Η ιδέα μού ήρθε, όταν μία συνάδελφός μου, που είναι αρκετά ψηλή, ερχόταν καθημερινά με ψηλές γόβες και την είχα ρωτήσει γιατί το κάνει αυτό, αφού είναι ήδη ψηλή. Μου απάντησε ότι τα ψηλά την κάνουν να νιώθει δυναμική και να έχει αυτοπεποίθηση», είπε για το πώς ξεκίνησε να φορά γόβες.

Έτσι, την επόμενη μέρα ο Ashley επισκέφτηκε ένα κατάστημα υποδημάτων, βρήκε ένα σικ ζευγάρι μαύρες γόβες και έκτοτε πηγαίνει στη δουλειά με αυτές. «Νιώθω πλέον πιο δυνατός και έχω αυτοπεποίθηση! Παλιά, ψηλά παπούτσια φορούσαν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Σήμερα ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί, όπως ακριβώς θέλει!».

Aφού ο κύριος Ashley - όνομα και πράμα - νοιώθει αυτοπεποίθηση και πιο δυνατός - στα χέρια ή ποιος ξέρει που αλλού, καλοφόρετες. Άλλωστε η λέξη άνδρας αρχίζει να χάνει τη σημασία της, αφού ενδυματολογικά λίγο ξεχωρίζουν σήμερα κάποιοι από τις γυναίκες.

*****

Κινέζος θάφτηκε στο αυτοκίνητό του αντί σε φέρετρο

Η αγάπη που είχε για το αυτοκίνητό του, ήταν απεριόριστη. Έτσι, μετά από δικό του αίτημα, οι αγαπημένοι του συγγενείς τον έθαψαν στο αυτοκίνητο.

Στην περιοχή Hebei της Κίνας ένας άνδρας θάφτηκε μέσα στο αυτοκίνητό του αντί σε φέρετρο. Η επιθυμία ήταν δική του και την είχε εκφράσει στη διαθήκη του.

Οι αγαπημένοι του συγγενείς και φίλοι βοηθούσαν τους υπεύθυνους να τοποθετήσουν το αμάξι μέσα στο χώμα και παρακολουθούσαν το παράξενο θέαμα, συγκινημένοι. Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Κινέζος άνδρας λάτρευε τα αυτοκίνητα από τότε που ήταν μικρός.

Η ιδιαιτερότητα της κηδείας και το σπάνιο μακάβριο θέαμα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media… «Πάλι καλά που δεν ήταν λάτρης των αεροπλάνων!», σχολιάζει χρήστης του Youtube, ενώ άλλος δηλώνει ότι το θέαμα αγγίζει τα όρια του γελοίου…

Ελπίζουμε να μη γίνει μόδα στην Κίνα η επιθυμία του εν λόγω λάτρη των αυτοκινήτων. Φαντάζεστε ένα δις αυτοκίνητα να θαφτούν τα επόμενα 100 χρόνια;

Τράτζικ….

*****

Atlantic Ocean Road : Από τους πιο όμορφους και επικίνδυνους δρόμους του κόσμου

Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα με μήκος 8,3 χλμ. στη Νορβηγία, που βρίσκεται στο χωριό Henningsvær και ενώνει τα νησάκια της περιοχής, συνδέοντας τις πόλεις Molde και Kristiansund.

Ο δρόμος με την απίστευτη θέα διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής Θάλασσας, με μια σειρά από 12 γέφυρες, που όλες στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι και προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες.

Πολλοί είναι αυτοί που διασχίζουν το δρόμο για τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει. Ωστόσο, στο μέσο μιας καταιγίδας τα πράγματα γίνονται πιο επικίνδυνα, καθώς η οργή της φύσης ξεσπά στον αυτοκινητόδρομο. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παρατηρήσει κάποιος φάλαινες ή φώκιες, καθώς διασχίζει το δρόμο.

Η κατασκευή του δρόμου αυτού είχε συζητηθεί στις αρχές του 20ού αιώνα, ως σιδηροδρομική γραμμή, αλλά η ιδέα αυτή σύντομα εγκαταλείφθηκε. Τα σχέδια για τη δημιουργία αυτού του δρόμου ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1970, ενώ η κατασκευή ξεκίνησε την 1η Αυγούστου του 1983. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, ο δρόμος χτυπήθηκε από 12 σφοδρές καταιγίδες. Τελικώς, εγκαινιάστηκε στις 7 Ιουλίου του 1989.

*****

Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του : «Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει, το παιδί μας όλο και μαυρίζει».

Και η μητέρα του απαντάει : «Γιόκα μου κι εγώ δεν είχα γάλα, όταν γεννήθηκες εσύ. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από μαύρη κατσίκα. Αλλά τα κέρατα βλέπω, τώρα τα βγάζεις...»


Ο άνδρας που πάει στη δουλειά του με ψηλοτάκουνα
Κινέζος θάφτηκε στο αυτοκίνητό του αντί σε φέρετρο
Atlantic Ocean Road : Από τους πιο όμορφους και επικίνδυνους δρόμους του κόσμου
κερατάς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής