breaking news Νέο

Φρ.Φράγκος: «Οφείλουν οι εθνομηδενιστές, που διαχειρίζονται τα πράγματα της χώρας μας, να κάνουν δημοψήφισμα για το σκοπιανό»

Φρ.Φράγκος: «Οφείλουν οι εθνομηδενιστές, που διαχειρίζονται τα πράγματα της χώρας μας, να κάνουν δημοψήφισμα για το σκοπιανό»

Το «παρών» στο συλλαλητήριο της Βέροιας έδωσε και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός ε.α Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος έχει μόνο φίλους στην Ημαθία, όπου υπηρέτησε ως διοικητής του Β΄ΣΣ. Φλογερός πατριώτης ο στρατηγός, ευγενικά αρνήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό, αλλά στο τέλος του συλλαλητηρίου μας δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να πάει σε δημοψήφισμα, για το αν θέλει ή όχι ο ελληνικός λαός σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια. 
«Πίστευα και πιστεύω ότι οι Έλληνες έχουν διαδηλώσει με θέρμη και πίστη την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας, της ταυτότητάς μας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα παίρνουμε άδεια εμείς, για να ονομαζόμαστε Μακεδόνες και δίπλα να καπηλεύονται την ονομασία μας. Η Μακεδονία είναι ελληνική, ανήκει στην Ελλάδα και οφείλουμε να την προασπίσουμε. Κανένας από αυτούς τους ανευθυνουπεύθυνους, που έχουν ιδεοληψίες και είναι εθνομηδενιστές και διαχειρίζονται τα πράγματα της Ελλάδας, δεν έχει τη νωπή λαϊκή εντολή. Οφείλουν μετά από τη σημερινή κινητοποίηση που γίνεται σε όλη την Ελλάδα και στα συλλαλητήρια που δεν υπήρχε ετερόκλητος όχλος, ούτε «εθνίκια», να σεβαστούν επιτέλους τον ελληνικό λαό και να πάνε σε δημοψήφισμα, αν θέλει ή δεν θέλει να υπάρχει ως σύνθετη ονομασία ο όρος Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική και ανήκει στους Έλληνες», δήλωσε ο Στρατηγός.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής