breaking news Νέο

Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» : Κοίτα ποιος μιλάει….

Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» :  Κοίτα ποιος μιλάει….

Περιμέναμε ασφαλώς την αντίδραση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε όσα καταγγείλαμε για αυτά που δήλωσε, στην εντελώς αδιάφορη για τους πολίτες, παρουσία του στο Νομό μας  του γνωστού «συκοφάντη» Π. Σκουρλέτη.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια ατέρμονη και άχαρη αντιπαράθεση με την τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να πεις άλλωστε σε κάποιους που επιμένουν να αναπαράγουν αθλιότητες και ψεύδη, μόνο και μόνο για να αποδείξουν ότι υπάρχουν.

Για παράδειγμα δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ άλλαξε το ΑΦΜ του, αυτοί το υποστηρίζουν ως «γεγονός», ελπίζοντας ότι όλο και κάποιους ανενημέρωτους πολίτες θα «ψαρέψουν».

Απαιτεί επίσης περίσσιο θράσος να ομιλούν για… δεξιά στροφή του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και άλλα ανάλογα φληναφήματα αυτοί που ταύτισαν την πολιτική διαδρομή τους με το πιο έξαλλο και ακροδεξιό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Κατανοούμε τον εκνευρισμό τους γιατί θα πρέπει τώρα να απολογηθούν, αλλά… όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.

Το «Κίνημα Αλλαγής» είναι η σύγχρονη πρόταση ανασυγκρότησης των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας απέναντι στον θορυβώδη και επικίνδυνο εθνικολαικισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στη βαθιά συντηρητική και νεοφιλελεύθερη ΝΔ.

Τέλος καλά θα κάνει να γνωρίζει η  τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι τρεις βουλευτές του ότι θα τους κρίνει ο Ημαθιώτικος λαός στις εκλογές, είτε αυτές γίνουν άμεσα, όπως επιβάλλουν τα εθνικά συμφέροντα, είτε γίνουν στο απώτερο μέλλον.    

Μέχρι τότε θα προτείναμε να «μαζέψουν» το μειράκιο που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή μας και με την συμπεριφορά του μας προκαλεί και μας προσβάλλει και να μη ξεχνούν «Ο… Καμμένος στην Κυβέρνηση, ο Λαός στην εξουσία».

 Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ

«ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής