breaking news Νέο

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Τετάρτη 6 Ιουνίου

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Τετάρτη 6 Ιουνίου

Τετάρτη 6 Ιουνίου δυο δυνατά ντέρμπι έγιναν στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας στο Μακροχώρι . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Oklaχώμα κατάφεραν να νικήσουν,  σε τρίτο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά απέναντι στους nJOYers με σκορ 61-48. Στο δεύτερο βραδινό παιχνίδι οι Βέροια23 έκαμψαν την αντίσταση των Θύελλα μετά από ένα παιχνίδι για μη καρδιακούς με σκορ 46-43 .
Ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις, που ήταν όαση για τους θεατές που το παρακολούθησαν αψηφώντας τη ζέστη. Η αρμάδα του Μπεκιαρίδη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο με μια ακόμα νίκη. Ο αρχηγός μάζεψε ένα σακί ριμπάουντ και για το σπίτι του, ο Μπιτέρνας ήταν πυραυλοκίινητος για μια ακόμα φορά, ο Τουύφας βρέθηκε οφσάιντ άπειρες φορές και ο Τσιριμπάκας στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι κέρδισε πολλές μάχες στο ζωγραφιστό !
Μπήκε πολύ δυνατά η ομάδα του Κανελλίδη και παρόλο που βρέθηκε να χάνει στα πρώτα λεπτά, μετά ανέκαμψε και βρέθηκε μπροστά στο ημίχρονο. Ο συνήθης εκτελεστής Κωτσάκης πλήγωσε το αντίπαλο καλάθι, ο Τσιγκογιάννης δεν έχασε σουτ από μέση απόσταση και ο Μάαρτος στη γνωστή του θέση του τρίποντου ! Κάπου εκεί η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, η αντίπαλη άμυνα έπνιξε τα ατού και επήλθε η ήττα.
OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 7, Κούλης 3(1), Κυριαζόπουλος, Πιτούλιας, Παπανικολάου 14(3), Ανδρεόπουλος 4, Τούφας 10, Τσιριμπάκας 8(1), Μπιτέρνας 9, Μπεκιαρίδης 6.
NJOYers: Τσιγκογιάννης 8, Πουλτσίιδης, Γκίνης, Μπουτζόλας, Λαφάρας 5(1), Μάρτος 7(1), Κανελλίδης 11(3), Σουραντάανης, Κωτσάκης 17, Μουρατίδης.
 

Βροντερό παρών από την ομάδα του Ηλιάαδη, που σαν μαεέστρος έδωσε ένα ρεσιτάλ προπονητικής ,κερδίζοντας το ροζ φύλλο και κλειδώνοντας την τέταρτη θέση του Β Ομίλου ! Πρώτο βιολί στην επίθεση, ποιος άλλος, ο Μπαλτζής, που κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους ψηλούς. Στο κοντραμπάσο ο Τζιμογιάννης, που έριξε άπειρες νότες στο αντίπαλο καλάθι! Τέλος με ένα σόλο από ασίστ ο Τζανέτος ολοκλήρωσε το θρίαμβο.
Άστραψε, βρόντηξε αλλά δεν κατάφερε να παρασύρει τους αντιπάλους της η ομάδα του Κονδωνή! Με τον αρχηγό στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι να είναι ασταμάτητος, οι Πιπερίδης και Χατζηπαυλίδης στο μόνιμο ρόλο των σκόρερ και ο  Γκοντόπουλος με το Μπουζίκα να τρέχουν ασταμάτητα, πάλεψαν μέχρι τέλους! Η αστοχία όμως τους πρόδωσε και εμφανίστηκε η ήττα .
ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ 2, Ευθυμιάδης, Μιχαηλίδης 5, Τρομπούκης 3, Λαμπρής 2, Λεονταράκης, Βασιλόπουλος2, Μπαλτζής 16, Τζιμογιάννης 14, Τζανέτος 2.
ΘΥΕΛΛΑ: Πιπερίδης 10, Ζαλώνης 4, Γκοντοόπουλος 2, Μπουζίκας 3(1), Πεχλιβανίδης, Χατζηπαυλίδης 7, Κονδωνής 6, Μουρατίδης 3(1), Μόνας 6, Βαρβέρης 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής