breaking news Νέο

Ξυπνάνε από τον λήθαργο

Ξυπνάνε από τον λήθαργο

Μπορεί να μην ανακοίνωσαν ακόμη επισημα την νέα τους διοίκηση και τους ανθρώπους με τους οποίους θα πορευθούν την ποδοσφαιρική περίοδο που έρχεται αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αντιμετωπίζουν διοικητικό κενό και δεν έχουν έτοιμη λύση. Φέτος το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της Ενωσης, έχει μόνο ένα ερωτηματικό, τον Φίλιππο Αλεξάνδειας που και αυτός πιστεύουμε θα βρει λύση και έτσι για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, όσες δηλαδή προβλέπονται από την προκήρυξη.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, Χαρίεσσα, Αχιλλέας Νάουσας, μπορεί λοιπόν να μην έχουν ανακοινώσει ακόμη τις νέες διοικήσεις τους, όμως σχεδόν όλες ήδη καταστρώνουν τα σχέδια τους για τη νέα σεζόν κατι που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο διοικητικό σχήμα είτε έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση.

Οσον αφορά τους τέσσερις νεοφώτιστους, ο ΑΟ Μαρίνας πραγματοποίησε την Γενική του Συνέλευση στην οποία αναβαπτίστηκε το ΔΣ που είχε επικεφαλής τον Μανώλη Καραντώνη, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας προγραμμάτισε για σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 8.30μ.μ. την δική του ετήσια Γενική Συνέλευση με θέματα συζήτησης την ενημέρωση των μελών και τον ισολογισμό - απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κατι που σημαίνει ότι συνεχίζει η διοίκηση του Θανάση Ταραλά που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια με επιτυχία στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας, στον Αγρ. Αστέρα Πλατέος συνεχίζει ο Καζαντζίδης ο νεώτερος ενω βρισκόμαστε σε αναμονή της Γενικής Συνέλευσης του υπερπρωταθλητή της Α2 κατηγορίας του Φιλίππου Μελίκης που όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος αναμένεται να εκλέξει πολυπρόσωπο ΔΣ.

Να συνεχίσουμε όμως με πιο αναλυτικά ρεπορτάζ την παρουσίαση των ομάδων της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας.

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο μεγάλος άτυχος του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και το πρώτο θύμα των πλεϊ οφ που διοργανώθηκαν ύστερα από πολλά χρόνια και στην Ημαθία, αφού ενω έκοψε πρώτος το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελικά έχασε τον τίτλο και την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Οποιαδήποτε ομάδα έχανε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το έχασε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - στα πλεϊ οφ και ενω είχε τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια της σεζόν και μάλιστα με γκολ που δέχθηκε στην τελευταία στην κυριολεξία φάση του παιχνιδιού και ενω για 60 ολόκληρα λεπτά αγωνίζονταν με παίκτη λιγόερο - θα έχει επηρεαστεί και θα παρουσίαζε σημάδια διάλυσης τη νέα χρονιά, όχι όμως και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που όπως μας έχει δείξει στο παρελθόν αντέχει τα “κτυπήματα” και δεν επηρεάζεται από αρνητικές καταστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μπορεί να μην διαθέτει τμήματα υποδομής τουλάχιστον που συμμετέχουν σε αντίστοιχα πρωταθλήματα αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αναδεικνύει νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που επανδρώνουν κάθε χρόνο τη πρώτη ομάδα ενω τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια ουδέποτε αντιμετώπισε και διοικητικό κενό. Και το ίδιο νομιζουμε ότι θα συμβεί και την νεα σεζόν.

Με απλά λόγια θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όχι μόνο δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τον τρόπο που έχασε τον φετινό τίτλο αλλά και θα παρουσιαστεί την νέα χρονιά το ίδιο αν όχι πιο δυνατός και με δεδομένα τα προβλήματα κυρίως οικονομικά που αντιμετωπίζουν όλες σχεδόν οι ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής θα είναι από τους βασικούς και πάλι διεκδικητές του τίτλου.

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Η μοναδική ομάδα από την Ημαθία με εξαίρεση βέβαια την Βέροια και τη Νάουσα που από την ημέρα που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης μας εδώ και αρκετές 10ετίες, δεν έχει υποβιβαστεί αγωνίζεται ανελλειπώς μεταξύ της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και των εθνικών πρωταθλημάτων (Δ’ και Γ’ Εθνική). Και το γεγονός αυτό βέβαια έχει την εξήγησή του. Η ομάδα του Μακροχωρίου είτε σαν Δόξα είτε σαν Ένωση Αποστόλου Παύλου, είτε σαν Μακροχώρι ανεξάρτητα με τους στόχους που βάζει (κατακτηση του τίτλου ή παραμονή στην κατηγορία) παραμένει πρώτα από όλα ομάδα με κεφαλαία.

Αυτός λοιπόν είναι ο πρώτος στόχος που καθε χρόνο βάζουν στο Μακροχώρι. Να παραμείνουν ομάδα και σχεδόν πάντα τα καταφέρνουν. Καθημερινες προπονήσεις, απόλυτος σεβασμός στην ιδιότητα που έχει ο κάθε ένας που βρίσκεται στον Σύλλογο και σωστά αποδυτήρια.

Και αυτό επαναλαμβάνουμε ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που αποτελούν την διοίκηση, αλλά και την προπονητική ομάδα. Ετσι δίνεται και η δυνατότητα μέσα σε ένα σωστό ποδοσφαιρικό περιβάλλον να εξελιχθούν οι νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που σχεδόν πάντα υπάρχουν στο Μακροχώρι.

Με τον τρόπο αυτό λειτούργησε η ομάδα του Μακροχωρίου την περσινή περίοδο όπως βέβαια και τα προηγούμενα χρόνια και είναι βέβαια την ίδια φιλοσοφία θα ακολουθήσει και τη νέα χρονιά, ανεξάρτητα με τα πρόσωπα που θα αποτελούν την διοίκησή της και το προπονητικό της τιμ.

Πρώτα ομάδα και μετά αγωνιστικοί στόχοι.

 

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή που πορεύεται τα τελευταία χρόνια, χαμηλό μπάτζετ που θα μπορεί να το ελέγξει η διοίκηση που στην κορυφή και στην πλειοψηφία της παραμένει η ίδια, θα πορευθεί και τη νέα σεζόν η ΑΕ Χαρίεσσας.

Βέβαια από την “μηχανή της” την περίοδο που έρχεται θα απουσιάζει ένα εξάρτημα που έπαιζε σημαντικό ρόλο τα δυο τελευταία χρόνια. Ο Κώστας Τουμαράς που όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας μετακομίζει στον γειτονικό Κεραυνό Επισκοπης στον οποίο εκτός από την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή θα έχει και ρόλο προπονητή.

Από την άλλη συνεχίζουν στην Χαρίεσσα, ο Δελητζάκης, ο Δημητρούσης, ο Ιντος, ο Στογιάννος, καθώς και ο τερματοφύλακας Ηλιάδης.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Απόλυτη σιγή επικρατεί στις τάξεις του Αχιλλέα Νάουσας. Αυτό βέβαια δεν ανησυχεί τους λίγους πλην όμως πιστούς φίλους του, αφού αποτελεί μια κατάσταση που τη βιώνουν τα τελευταία χρονια τέτοια περίοδο.

Η ιστορική ομάδα της Νάουσας καθε χρόνο τέτοια εποχή προγραμματίζει αρκετές συναντήσεις των μελών της μέσα από τις οποίες τελικά προκύπτει το σχήμα της διοίκησης που αναλαμβάνει την ευθύνη να την οδηγήσει με επιτυχία στο πρωτάθλημα και το ίδιο πιστεύουμε ότι θα συμβεί και φέτος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής