breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Αεροσυνοδός της Ryanair χορεύει με την ψυχή του Britney Spears

Μία κεφάτη νότα σε μία αεροπορική πτήση της Ryanair χάρισε ένας νεαρός αεροσυνοδός. Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά, όπως σε κάθε φυσιολογική πτήση. Οι επιβάτες κάθισαν, έδεσαν τη ζώνη ασφαλείας, οι αεροσυνοδοί παρουσίασαν τις οδηγίες ασφαλείας και η απογείωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Λίγο μετά τις οδηγίες ασφαλείας, ένας αεροσυνοδός αποφάσισε να παρουσιάσει το δικό του σόου.

Ξαφνικά, ακούστηκε η μεγάλη επιτυχία της Britney Spears, Toxic και ο αεροσυνοδός, αγνώστων στοιχείων, άρχισε να λικνίζεται στους ξέφρενους ρυθμούς, με κέφι και μπρίο, σε μία δική του χορογραφία. Μάλιστα, είχε προετοιμαστεί καταλλήλως, αφού ήξερε τα λόγια, αλλά και πώς να διασκεδάσει το επιβατικό κοινό της Ryanair.

Αμέσως οι επιβάτες έβγαλαν το κινητό τους τηλέφωνο, για να καταγράψουν τις απίστευτες στιγμές που έζησαν στην πτήση, που, από ό,τι φαίνεται, δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Υπήρχαν βέβαια και άλλοι, που παρακολουθούσαν το… θέαμα ασυγκίνητοι, όμως οι περισσότεροι γελούσαν, χειροκροτούσαν και χάρηκαν αυτή την κεφάτη νότα στην αεροπορική πτήση, που χάρισε απλόχερα στο κοινό του ο νεαρός αεροσυνοδός.

*****

Γάτα στον αέρα! Κοιμόταν στο φτερό και ο πιλότος ούτε που την είχε πάρει χαμπάρι!

Ο πιλότος του μικρού αεροπλάνου έλεγξε τα πάντα πριν την πτήση και σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ήταν καλά. Ποιος να το περίμενε όμως ότι, παρά το γεγονός ότι τα έλεγξε όλα, κάτι του ξέφυγε… Ο πιλότος ξεκινά με μία συνεπιβάτη την πτήση του πάνω από τη Γαλλική Γουιάνα, αλλά τελικά ήταν πολύ πιο σύντομη από την απόσταση 20 λεπτών, που διανύει κανονικά.

Στο πρώτο λεπτό της πτήσης, ο πιλότος στρίβει το κεφάλι του και τι να δει! Μια γάτα… άραζε στο φτερό και τον κοιτούσε με αμηχανία και περιέργεια. Η γάτα είχε αποκοιμηθεί στο φτερό και μόλις ξύπνησε, αντίκρισε τον κόσμο από ψηλά! Ο πιλότος μεταξύ πανικού αλλά και ψυχραιμίας, αντέδρασε γρήγορα και πήρε το δρόμο της επιστροφής, για να προσγειωθεί το συντομότερο.

«Φοβόμουν μην πηδήξει επάνω μας ή μην την πάρει ο αέρας. Δεν ήξερα τι να κάνω… Είχα ελέγξει τα πάντα κανονικά πριν την πτήση, αλλά πρέπει να βρισκόταν μέσα στο φτερό και όχι επάνω, αλλιώς θα την είχα δει. Είπα στη συνεπιβάτη να μην την κοιτάει και να μην ασχοληθεί μαζί της, για να μη θελήσει να πηδήξει επάνω της. Η γάτα τώρα είναι καλά!», δηλώνει ο πιλότος, που τώρα πια πριν από κάθε πτήση θα ελέγχει το φτερό για γάτες…

*****

Είχε εμμονή με το μαύρισμα και το «πλήρωσε ακριβά»

Όταν ήταν 20 χρονών, το μόνο που την ένοιαζε ήταν να δείχνει μαυρισμένη και όμορφη. Σήμερα, μετά από 50 χειρουργεία, δηλώνει μετανιωμένη...

Μία 42χρονη αντιμετωπίζει τις δυσάρεστες συνέπειες, που έφερε η εμμονή της με το μαύρισμα. Μια συνήθεια που λάτρευε, όταν ήταν 20 χρονών, σήμερα την κάνει να υποφέρει…

Η Lisa Pace από μικρή είχε λευκή επιδερμίδα και φακίδες. Δυσκολευόταν να μαυρίσει και έτσι αποφάσισε να κάνει σολάριουμ. Λάμβανε πολλά θετικά σχόλια και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της, ούτε λόγος για να σταματήσει.

Όταν έκλεισε τα 23 της χρόνια, η Lisa διαγνώστηκε με μελάνωμα. Το μελάνωμα αποτελεί όχι μόνο τον πλέον κακοήθη δερματικό όγκο, αλλά και έναν από τους πλέον κακοήθεις καρκίνους γενικώς. Μπορεί να κάνει μετάσταση σχεδόν σε κάθε όργανο ή ιστό του σώματος και να οδηγήσει στο θάνατο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την υποτροπή του.

Σύμφωνα με το shareably.net, σήμερα, η 42χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά, αν γύριζε πίσω το χρόνο, θα έκανε τα πράγματα διαφορετικά. «Αν πήγαινα πίσω το χρόνο, θα έλεγα στον εαυτό μου να βάλω αντηλιακό, να φορώ προστατευτικά ρούχα και να αγαπώ τον εαυτό μου έτσι ακριβώς όπως είναι…», εξομολογείται.

*****

Πάνε 3 φίλοι σε μια φάρμα, να πιάσουνε δουλειά.

- Εσύ τι ξέρεις να κάνεις; ρωτάει τον πρώτο το αφεντικό.

- Εγώ, αφεντικό, βλέπω καλά. Όταν λέω καλά, εννοώ πολύ καλά.

- Εσύ τι ξέρεις να κάνεις; ρωτάει το δεύτερο.

- Εγώ ακούω καλά, πολύ καλά, όχι αστεία τώρα.

- Εσύ τι ξέρεις να κάνεις; ρωτάει τον τρίτο.

- Εγώ βλαστημάω πολύ, δεν το πιάνει το μυαλό σου δηλαδή, άλλο πράμα, πάρα πολύ!

- Εσείς οι δυο μου κάνετε, λέει το αφεντικό στους δυο πρώτους. Προσλαμβάνεστε. Εσένα δε σε θέλω, λέει στον τρίτο.

- Δεν γίνεται, του λένε κι οι τρεις μ’ ένα στόμα. Εμείς πάμε πακέτο. Ή όλους, ή κανέναν.

Τι να κάνει το αφεντικό, τους προσέλαβε και τους τρεις.

- Για πάμε έξω, τους λέει, να μου δείξετε τις ικανότητές σας. Πώς, με τέτοιες ικανότητες, δεν έχετε δουλειά;

Βγαίνουν έξω και λέει ο πρώτος :

- Αφεντικό, εκεί στην απέναντι πλαγιά, τον βλέπεις αυτόν που αρμέγει τη γελάδα;

- Τι να σου πω τώρα; λέει το αφεντικό. Σαν κάτι να βλέπω.

- Ε, αφεντικό, ετούτη τη στιγμή έφυγε μια τρίχα από την ουρά της γελάδας κι έπεσε μέσα στην καρδάρα με το γάλα.

- Τι είπες, ρε παιδί; Βλέπεις τόσο καλά μέχρι εκεί κάτω;

- Ναι, αφεντικό, λέει ο δεύτερος. Εγώ την άκουσα που έπεσε μέσα στο γάλα. Έκανε «πλιτς».

- Σώπα, ρε παιδί, έμεινε άφωνο το αφεντικό. Ακούς τέτοια πράματα;

- Τώρα τι να σου πω αφεντικό; λέει ο τρίτος. Κάτι τέτοιες μαλακίες ακούω εγώ, βλαστημάω πολύ και μας διώχνουνε από τις δουλειές.


γάτα σε φτερό ελικόπτερο
μελάνωμα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής