breaking news Νέο

Πρωτοβουλία συνδιάσκεψης για το ροδάκινο αναλαμβάνει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας

Πρωτοβουλία συνδιάσκεψης για το ροδάκινο αναλαμβάνει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας

Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση μιας συνδιάσκεψης για το ροδάκινο αναλαμβάνει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας, η οποία τοποθετείται μέσα σ’ αυτό το μήνα. Στη συνδιάσκεψη αυτή - σύμφωνα με πληροφορίες - πρόκειται να εξετασθεί η πορεία της φετινής παραγωγής ροδακίνου από το ξεκίνημά της (25 Μαΐου) και η εξέλιξη των τιμών μέχρι τώρα.

Επίσης, στην εν λόγω συνδιάσκεψη θα τεθεί προς εξέταση και το κατά πόσο ισχύει η πληρωμή μέσα στις 60 ημέρες, που ορίζεται σχετικά με την τιμή του επιτραπέζιου ροδάκινου, όπως και το αν εφαρμόζεται αυτό, με αφορμή το νέο νόμο που ψήφισε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επιπλέον, στν συνδιάσκεψη οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν και το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που οι τιμές στη φετινή παραγωγή ροδακίνου δεν θα κρίνονται ικανοποιητικές, σε μια προσπάθεια να καταστεί δυνατό εκ των προτέρων το πως πρόκειται να αντιμετωπισθεί ένα τέτοιο ζήτημα, δεδομένου του τι συνέβη στην περυσινή χρονιά, αλλά και σε προγενέστερες χρονιές.

Σε επικοινωνία της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» με μέλη της διοίκησης του ΑΣΓ Βέροιας, προκειμένου να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα γνωστά για την κυοφορούμενη συνδιάσκεψη (ποιοί πρόκειται να προσκληθούν και να πάρουν μέρος, καθώς και η ακριβής ατζέντα των θεμάτων που θα τεθεί) αρνήθηκαν να αναφερθούν σ' ο,τιδήποτε άλλο, μας δήλωσαν όμως ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα σταλεί δελτίο τύπου, στο οποίο και θα υπάρξει αναλυτική αναφορά γύρω από αυτό το γεγονός.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής