breaking news Νέο

Επισκέφτηκε τον Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS ο Γιώργος Καμίνης

  • Επισκέφτηκε τον Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS ο Γιώργος Καμίνης
  • Επισκέφτηκε τον Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS ο Γιώργος Καμίνης

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «Κινήματος Αλλαγής» και δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης στη Βέροια

-Επισκέφτηκε τον Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS, ξεναγήθηκε στη Βεργίνα και πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στην «Ελιά»

 

Στη Βέροια βρέθηκε χθες το απόγευμα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «Κινήματος Αλλαγής» και δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Η επίσκεψη του κ. Καμίνη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας εντασσόταν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης των πολιτών και ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογή Συντονιστικών Επιτροπών στους τρεις δήμους της Ημαθίας.

Αρχικά, ο κ. Καμίνης επισκέφτηκε τον Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS και είχε συνάντηση με τον πρόεδρό του Αντώνη Μαρκοβίτη, από τον οποίο και ενημερώθηκε για το αγροτικό ζήτημα, παρουσία του Γραμματέα και του Αναπληρωτή Γραμματέα της Ν.Ε. Ημαθίας του «Κινήματος Αλλαγής» Κώστα Ασλάνογλου και Θωμά Λιόλιου αντίστοιχα και του μέλους της Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Άγγελου Τόλκα (φωτό).

Κατόπιν ο κ. Καμίνης μετέβη στη Βεργίνα, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ξεναγήθηκε στους αρχαιολογικούς τάφους, σε μια επίσκεψη η οποία είχε συμβολικό χαρακτήρα, τη στιγμή που η εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό των Σκοπίων βρίσκεται στην παρούσα φάση στην κορύφωση των προσπαθειών. Λίγο αργότερα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «Κινήματος Αλλαγής» και Δήμαρχος Αθηνών επέστρεψε στη Βέροια, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, στον πολυχώρο της «Ελιάς», ενώ η παρουσία του κ. Καμίνη εδώ ολοκληρώθηκε με πολιτική ομιλία στον ίδιο χώρο, την οποία διοργάνωσε η Ν.Ε. Ημαθίας του «Κινήματος Αλλαγής».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής