breaking news Νέο

Πολύς θόρυβος για τον κ. Μπουτάρη! - του Ι. Καραβασιλειάδη

Πολύς θόρυβος για τον κ. Μπουτάρη! - του Ι. Καραβασιλειάδη

Ασφαλώς και δεν είμαστε υπέρ της βίας ή της επιθέσεως προς τους συνανθρώπους μας, αλλά όταν πρόκειται για πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις – όπως του δημάρχου -, τότε αυτό πρέπει να μας προβληματίσει και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Μάθαμε, πως το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέροιας, έσπευσε να καταδικάσει αυτό το συμβάν της επιθέσεως στον κ. Μπουτάρη. Όμως κύριοι του δήμου Βέροιας, ο κ. Μπουτάρης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο της δημοσιότητας. Με μια σειρά προκλητικών τοποθετήσεων και δηλώσεών του, με θέσεις εξεζητημένες και ανθελληνικές, φιλοσκοπιανές, φιλοτουρκικές – ων ουκ έστι αριθμός -, έχει εξεγείρει την δίκαιη και δικαιολογημένη αγανάκτηση και αηδία όλων ημών των Ελλήνων. Δεν ισχυριζόμαστε πως έπρεπε να γίνει μια τέτοια επίθεση προς το άτομό του, αλλά θα περιμέναμε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέροιας – για να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη, να ενεργούσε με την ίδια ευαισθησία και να καταδίκαζε, τα κατά καιρούς υβριστικά και προκλητικά λεγόμενά του.

Ποιός δεν θυμάται τις ρατσιστικές του δηλώσεις: «Χέστηκα που ο Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ) σκότωσε Έλληνες (Ποντίους)» ή να μετονομάσει οδό της Θεσσαλονίκης σε οδό Ατατούρκ;

Θα τολμούσε να πει: «Χέστηκα που ο Χίτλερ σκότωσε Εβραίους»;; Γιατί τόσο μίσος εναντίον των Ελλήνων και τόση υποστήριξη προς τους ξένους; Φαντάζεστε τον δήμαρχο της Άγκυρας ή της Σμύρνης να έλεγε, «χέστηκα που ο Κολοκοτρώνης ή ο Νικηταράς ο (Τουρκοφάγος) σκότωσε Τούρκους»; Θα του είχαν πάρει αμέσως το κεφάλι ως μη νορμάλ!!

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέροιας, να επιδείξει λοιπόν την ίδια ευαισθησία και να καταδικάσει αυτές τις ανιστόρητες ανθελληνικές και υβριστικές δηλώσεις του κ. Μπουτάρη εναντίον των φονευθέντων προγόνων μας, αν θέλει να λέγεται δημοτικό συμβούλιο που δεν μεροληπτεί, που δεν είναι του συστήματος, αλλά που είναι και πρέπει να είναι αντικειμενικό!

 

Ι. Καραβασιλειάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής