breaking news Νέο

Χάλκινο μετάλλιο ο ΑΟΡΓ Βέροιας στους τελικούς αγώνες Κ.& Β. Ελλάδας, ασημένιο μετάλλιο η Μαρία Παυλίδου στο στεφάνι

  • Χάλκινο μετάλλιο ο ΑΟΡΓ Βέροιας στους τελικούς αγώνες Κ.& Β. Ελλάδας, ασημένιο μετάλλιο η Μαρία Παυλίδου στο στεφάνι
  • Χάλκινο μετάλλιο ο ΑΟΡΓ Βέροιας στους τελικούς αγώνες Κ.& Β. Ελλάδας, ασημένιο μετάλλιο η Μαρία Παυλίδου στο στεφάνι

Μία ακόμη επιτυχία πέτυχε ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ στους τελικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής, στην κατηγορία των κορασίδων, της Β΄ περιφέρειας (Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα) του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Κατέκτησε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 163.050 β. μόλις 0,20 β. πίσω από τον ΙΡΙΣ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και από τον Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ που κατετάγη πρώτος με 172.05 β.

Οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ συνεχίζουν να φέρνουν επιτυχίες στην πόλη μας, συμπληρώνοντας φέτος τριάντα χρόνια από τότε που η γυμνάστρια ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ,ξεκίνησε αυτό το όμορφο και εντυπωσιακό άθλημα στη Βέροια (1988).

Σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα, αν δεν είχαν κάποιες ατυχίες  που στοίχισαν αρκετούς βαθμούς.

Την καλύτερη εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή φετινή της χρονιά, πραγματοποίησε η ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με το στεφάνι με 11.900β. ,μόλις 0,05β. πίσω από το χρυσό μετάλλιο. Το άτυχο πρόγραμμα με τις κορίνες, της στέρησε μία θέση μέσα στην καλύτερη πεντάδα στου Σύνθετου Ατομικού, που ήταν τελικά δέκατη με 41.350β.

Ακολούθησε η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ, με απίστευτη σταθερότητα & στα τέσσερα προγράμματα. Οι βαθμολογίες της ήταν από 10.000 – 10.500 β. και στα τέσσερα προγράμματα. Θέλει ένα «κλικ» να βελτιώσει κάθε πρόγραμμα έστω μισό βαθμό, για να βρεθεί μέσα στην « ελίτ» των κορασίδων αθλητριών της Κ. & Β. Ελλάδας. Συγκέντρωσε στο Σύνθετο Ατομικό 41.300β.και ήταν ενδέκατη.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την χάλκινη αθλήτρια των προκριματικών αγώνων, πριν δύο εβδομάδες, ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ στο Σύνθετο Ατομικό, εκτός από το άτυχο πρόγραμμα στο στεφάνι και την πολύ χαμηλή βαθμολογία του. Της στέρησε τουλάχιστον τρεις βαθμούς για να καταταχτεί κι αυτή μέσα στις καλύτερες κορασίδες της Κ. & Β. Ελλάδας. Ήταν 6η στο σχοινάκι με 10.800β. και συγκέντρωσε 39.450β. στο Σύνθετο Ατομικό.

Δύο καλά προγράμματα από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ, στο στεφάνι & στη μπάλα, ένα μέτριο στις κορίνες & ένα κακό στο σχοινάκι την  έφεραν και σ’ αυτόν τον αγώνα πίσω στο Σύνθετο Ατομικό με 37.450β. Δεν παύουν όμως οι άνθρωποι του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ να πιστεύουν σ’ αυτήν με πρώτη και καλύτερη την προπονήτριά της ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ.

Η ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ αγωνίστηκε στη Β’ κατηγορία των αθλητριών, που άρχισε να εφαρμόζεται από φέτος. Αυτό έγινε, όχι γιατί αξίζει να αγωνίζεται σ’ αυτήν την κατηγορία, αλλά επειδή ο μακροχρόνιος τραυματισμός της την έφερε πολύ πίσω προπονητικά. Με την απίστευτη όμως θέλησή της συγκέντρωσε 35.600β. στο Σύνθετο Ατομικό και ήταν Πέμπτη. Έδωσε βαθμολογίες της για την κατάκτηση του ομαδικού μεταλλίου. Ήταν ακόμη 4η στο σχοινάκι, 5η στο στεφάνι, 7η στη μπάλα & 4η στις κορίνες.

Η δυναμική αθλήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΟΥ, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στους προκριματικούς αγώνες, δυστυχώς, σ’ αυτόν τον αγώνα, την ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός στη μέση και έτσι η παρουσία της δεν μπόρεσε να είναι ανάλογη. Ελπίζουμε όμως να είναι καλά για να βρεθεί κι αυτή στο μεγάλο ραντεβού της Αθήνας, στις 7 Ιουλίου, που θα πάρουν μέρος σ’ αυτόν τον αγώνα – κύπελο οι καλύτερες αθλήτριες του Βορρά & του Νότου.

Εμφανώς καλύτερη παρουσιάστηκε η αθλήτρια του ανσάμπλ ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ. Με τις μισές περίπου προπονήσεις σε σχέση με τις άλλες αθλήτριες, έβγαλε αρκετά καλές βαθμολογίες και βέβαια παραβρέθηκε στην απονομή του ομαδικού μεταλλίου.

Ο επόμενος αγώνας για τις κορασίδες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως γράψαμε παραπάνω, είναι ο αγώνας κυπέλου της Ε.Γ.Ο., στις 7 Ιουλίου, στην Αθήνα με τη συμμετοχή των 20 καλύτερων αθλητριών, από όλες τις κατηγορίες και από όλη την Ελλάδα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και σ΄ αυτόν το σπουδαίο αγώνα που κλείνει τη φετινή  αγωνιστική χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής