breaking news Νέο

Νοσταλγία Πέμπτη 14 Ιουνίου

Νοσταλγία Πέμπτη 14 Ιουνίου

Ένα φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο του Προμηθέα, που μετά από πολλές ανατροπές βρήκε νικήτρια την ομάδα των nJOYers απέναντι στους Daltons με σκορ 61-73 .
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Σιάσιου με τον αρχηγό να δίνει τον έναυσμα για ταχύτητα και γρήγορο σκορ με συνάμα δυνατή κλειστή άμυνα. Μπλόκαραν τα ατού των αντιπάλων,  ο Μπογδαμπεϊδης Γ.  σφυροκόπησε με διεισδύσεις το αντίπαλο καλάθι, ο Σιστάκος πυροβολούσε από τα 6,75 και ο Καραγιαννόπουλος ευστοχούσε σε κάθε προσπάθεια. Προηγήθηκαν μέχρι και με 12 πόντους στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, γεγονός όμως που έφερε χαλάρωση ! Η χαλάρωση έφερε αστοχία και λάθος επιλογές και κάπου εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη μέχρι τέλους. Πέμπτη θέση για τους Daltons και πρόωρος αποκλεισμός από την 8αδα, γεγονός που είχε πολλά χρόνια να συμβεί. Υπομονή και πίστη με χαμόγελα και διασκέδαση για του χρόνου .
Τρομερό παιχνίδι από την ομάδα του  Κανελλίιδη με τον ίδιο να κοουτσάρει από τον πάγκο και παρά τις αντιξοότητες, κατάφεραν να σπάσουν τα προγνωστικά και να πάρουν το ροζ φύλλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση ! Ο «Στεφ» Λαφάρας πήρε το όπλο του στην επανάληψη και με 3 συνεχόμενα τρίποντα (συνολικά 5/6) έσπειρε τον πανικό στην αντίπαλη άμυνα και έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση. Ο «Κέβιν» Μπουτζόλας ήταν ανεπανάληπτος στη στρατόσφαιρα, σκοράροντας και  παίρνοντας ριμπάουντ και οι Τσιγκογιάννης με το Μάρτο έβαλαν τα σουτ, όταν η μπάλα έκαιγε !! Τρίτη θέση στον Α Όμιλο και έπεται συνέχεια στα προημιτελικά.
DALTONS : Σιστάκος 10, Πετρόπουλος 6, Σιάσιος 15(2), Αχτσής 2, Καραγιαννόπουλος 8, Ιωαννίδης 7(1), Μπογδαμπεϊδης Γ. 13.
NJOYers: Τσιγκογιάννης 10, Πουλτσίδης, Γκίνης 4, Μπουτζόλας 16, Λαφάρας 20(5), Μάρτος 11(2), Σουραντάνης 3, Κωτσάκης 5, Μουρατίδης 4.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής