breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Ανοιχτή γραμμή με τους αδελφούς Μπίκα

ΒΕΡΟΙΑ : Ανοιχτή γραμμή με τους αδελφούς Μπίκα

Εκτός από την Γενική Συνέλευση την οποια έλαβε εντολή να συγκαλέσει και μέσα από την οποία για πρώτη φορά ύστερα από 12 περίπου χρόνια με δημοκρατικές και νόμιμες διαδικασίες θα εκλεγεί το νέο ΔΣ η διορισμένη από το πρωτοδικείο διοίκηση του ΓΑΣ προσπαθεί να τρέξει οποιοδήποτε θέμα απασχολεί αυτή τη περιοδο την Βέροια, έτσι ώστε η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με το στήσιμο της νέας ομάδας.

Ετσι και αφού αρχικά εξασφάλισε την σωστή συντήρηση του αθλητικού κέντρου του Ταγαροχωρίου και κυρίως του χλοοτάπητα των δυο γηπέδων που βρίσκονταν λίγο πριν την καταστροφή τους και κίνησε την διαδικασία για την Γενική Συνέλευση με την εγγραφή μελών, έστρεψε το ενδιαφέρον της και σε άλλους τομείς που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι όπως επαφές με ομάδες με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί προκειμένου να παίξει στην Γ’ Εθνική.

Βέβαια στην κατάσταση στην οποία την έχουν οδηγήσει σήμερα οι ανθρωποι που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Οι πηγές από τις οποίες μπορεί να αντλήσει έσοδα η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές, που σύντομα θα προκηρυχθούν. Τα χρήματα που θα χρειαστεί η ομάδα, όχι φυσικά απλά για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα αλλά για να περάσει “αέρας” από την κατηγορία και να επανέλθει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα που είναι και η θέση της.

Ετσι τα μέλη της διορισμένης διοίκησης ξεκίνησαν επαφές με επιχειρηματίες της πόλης προκειμένου να εξασφαλίσουν αν όχι την εμπλοκή τους στα διοικητικά της ομάδας τουλάχιστον την χορηγία τους. Κανένας είναι αλήθεια δεν τους έκλεισε την πόρτα. Ολοι, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο υποσχέθηκαν να σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Το μεγάλο όμως στοίχημα, ο μεγάλος στόχος, των ανθρώπων που κινούν τα νήματα της Βέροιας ήταν και παραμένει οι αδελφοί Μπικα που είχαν ενδιαφερθεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν να αναλάβουν την ομάδα, αφου γνωρίζουν πολύ καλά οτι με τους αδελφούς Μπίκα στο προσκήνιο αλλάζουν τα δεδομένα της ομάδας.

Η συνάντηση αντιπροσωπείας της διορισμένης από το πρωτοδικείο διοίκησης με τους αδελφούς Μπίκα, με τη μεσολάβηση του προέδρου του ΚΑΠΑ Στέργιου Διαμάντη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Το θέμα της ανάμειξης τους με τα διοικητικά της Βέροιας βέβαια δεν ξεκαθάρισε με τους δυο Βεροιώτες επιχειρηματίες να αφήνουν να εννοηθεί ότι αν δεν συμμετάσχουν οι ιδιοι πιθανόν να προτείνουν ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους χρηματοδοτώντας σ’ αυτήν την περίπτωση την προσπάθεια.

Το θεμα πάντως με την ανάμειξη των αδελφών Μπίκα στα διοικητικά της Βέροιας αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες 15 ημέρες σε μια δεύτερη συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής