breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ποιος είδε τη γυναίκα του και δεν φοβήθηκε! Σταμάτησε το λεωφορείο να τον κυνηγήσει

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ. Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση προσπαθεί να ανοίξει τις πόρτες μετά τον τσακωμό με το σύντροφό της. Είχε βάλει το χέρι της ενδιάμεσα στην πόρτα, προσπαθώντας να την κρατήσει και να εξαναγκάσει τον οδηγό να την ανοίξει.

«Μάλωνε με το σύντροφό της και κάποιος τους είπε να σταματήσουν να βρίζουν. Αφού έφτυσε το τζάμι του οδηγού, ο σύντροφός της κατέβηκε και εκείνη έμεινε μέσα.

Μετά άρχισε να φωνάζει στον οδηγό να σταματήσει, για να κατέβει. Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή, αλλά μοιάζει αστείο τώρα.

Είχε εκνευριστεί για κάτι μικρό. Του πέταξε κάτι και της το πέταξε πίσω. Θύμωσαν και οι δύο. Φαίνονταν παράλογοι».

Για όσους λοιπόν έχετε ευέξαπτες συζύγους, ψυχραιμία όταν είσαστε σε δημόσιο χώρο. Τέτοιες σκηνές δεν αποκλείεται να τύχουν σε σας...

*****

Τα καημένα τα βατραχάκια! Εγκλωβίστηκαν σε κεχριμπάρι 99 εκατ. ετών!

Είναι μόλις δυο εκατοστά το καθένα. Οι τέσσερις μικροσκοπικοί βάτραχοι έμειναν παγιδευμένοι μέσα σε κεχριμπάρι ηλικίας 99 εκατομμυρίων ετών. Ζούσαν την εποχή των δεινοσαύρων και ανακαλύφθηκαν στη βόρεια Μιανμάρ, από Κινέζους και Αμερικανούς επιστήμονες.

Είναι τα αρχαιότερα απολιθώματα βατράχων μέσα σε κεχριμπάρι που έχουν ποτέ βρεθεί. Τα τέσσερα απολιθώματα, παρά το μικρό μέγεθός τους (περίπου δύο εκατοστά το καθένα), αποτελούν ένα σπάνιο «παράθυρο» σε ένα χαμένο κόσμο. Για ένα «εύρημα-θαύμα» έκανε λόγο η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Λίντα Σινγκ του Πανεπιστημίου Γεωεπιστημών της Κίνας, στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, που έκαναν σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Scientific Reports», η ανακάλυψη δείχνει ότι οι βάτραχοι, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο κολλώδες ρετσίνι κάποιου δέντρου, ζούσαν σε τροπικά δάση την εποχή προτού εξαφανισθούν οι δεινόσαυροι.

Οι βάτραχοι έχουν μια μακρά εξελικτική ιστορία τουλάχιστον 200 εκατομμυρίων ετών στη Γη. Το συγκεκριμένο προϊστορικό είδος, που ονομάσθηκε Electrorana limoa, εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με τους σημερινούς βατράχους.

Η ανακάλυψη βατράχων μέσα σε κεχριμπάρι είναι πολύ σπάνια. Οι προηγούμενοι που είχαν βρεθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Μεξικό, είχαν ηλικία μόνο 40 και 25 εκατομμυρίων ετών αντίστοιχα.

*****

Λύνει τρεις κύβους του ρούμπικ, ενώ κάνει ζογκλερικά

13χρονος Κινέζος καταφέρνει να λύσει τρεις κύβους του ρούμπικ, ενώ παράλληλα κάνει ζογκλερικά.

Ο 13χρονος Que Jianyu από την επαρχία Fujian της Κίνας κατάφερε να λύσει τρεις κύβους του ρούμπικ, ενώ την ίδια ώρα κάνει ζογκλερικά μέσα σε 5 λεπτά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το επίτευγμά του μπήκε στο βιβλίο του Γκίνες.

Ο νεαρός δήλωσε ότι έκανε προπόνηση δύο ολόκληρα χρόνια, για να το καταφέρει. Η επιτυχημένη προσπάθειά του, που του πρόσφερε μία θέση στο φετινό βιβλίο Γκίνες και ένα ρεκόρ που θα μείνει στην ιστορία, μεταδόθηκε Live στην εκπομπή κινεζικού σταθμού iDream.

Ο Κύβος του Ρούμπικ είναι τρισδιάστατο μηχανικό παζλ. Επινοήθηκε το 1974 από τον Ούγγρο γλύπτη και καθηγητή αρχιτεκτονικής, Έρνο Ρούμπικ. Έως τον Ιανουάριο του 2009, 350 εκατομμύρια κύβοι είχαν πουληθεί παγκοσμίως, κάνοντας τον το εμπορικότερο παιχνίδι παζλ στον κόσμο.

*****

Ο τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ το μπαρ και ψάχνει για μεθυσμένους οδηγούς. Την ώρα του κλεισίματος επισημαίνει έναν, που βγαίνει από το μπαρ, μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του. Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο, τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας. Εν τω μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους.

Ο τύπος, αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή, ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ. Το τεστ όμως δείχνει μια μηδενική ένδειξη!

- Μα πώς είναι δυνατόν; απορεί ο τροχονόμος.

Και ο τύπος : - Απόψε ήταν η σειρά μου να κάνω το δόλωμα.


βατραχάκια εγκλωβίστηκαν σε κεχριμπάρι 99 εκατ. ετών
Λύνει τρεις κύβους του ρούμπικ, ενώ κάνει ζογκλερικά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής