breaking news Νέο

Με άρωμα και γεύση ροδάκινου!

  • Με άρωμα και γεύση ροδάκινου!
  • Με άρωμα και γεύση ροδάκινου!

Τα ροδάκινα το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους! Ένας τρόπος για να συγκεντρώσουμε όλο το άρωμα και την πλούσια γεύση τους, είναι να φτιάξουμε εύκολες και γευστικές συνταγές! Έτσι το Σάββατο 16 Ιουνίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ Ροδακίνου, η Ημαθιώτισσα σεφ Κική Εμμανουηλίδου μας μύησε στα γαστρονομικά μυστικά του, με την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «50 σπιτικές συνταγές με ροδάκινα», στο πάρκο της Ελιάς. Ένα βιβλίο γεμάτο συνταγές, από γλυκές μέχρι κάποια ιδιαίτερα γλυκά και αλμυρά πιάτα, με βασικό υλικό το ροδάκινο, εκτός από τις κλασικές συνταγές για μαρμελάδα και κομπόστα, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε, όπως είπε και η συγγραφέας.

Το βιβλίο της Κικής Εμμανουηλίδου παρουσίασε ο πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας Ζήσης Πατσίκας, ο πρόεδρος  της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος, γιατί τα τοπικά προϊόντα πρέπει να κατέχουν εξέχουσα θέση στα ξενοδοχεία - όπως είπε - και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, γιατί τουρισμός χωρίς γαστρονομία δεν υπάρχει! Παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Β. Ελλάδος Γιώργος Μαστροδημήτρης και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την υπαίθρια κουζίνα, που επιμελήθηκε ο μάγειρας Γιώργος Μεταξάς. Ενώ το πάρκο της Ελιάς γέμισε με μυρωδιές και αρώματα από ροδάκινο και την Κυριακή 17 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, όπου ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί της πόλης έστησαν τους πάγκους  τους και συνδυάζοντας τη φαντασία με την τέχνη, μας κέρασαν πρωτότυπα γλυκά με βάση το ροδάκινο!

Μια ολοκληρωμένη καμπάνια προβολής της Ημαθίας με άρωμα από ροδάκινο, που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής