breaking news Νέο

Επίσκεψη Κατερίνας Παπακώστα στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Επίσκεψη Κατερίνας Παπακώστα στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Επίσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) πραγματοποίησε την Παρασκευή, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

 Η κα Παπακώστα παρουσίασε στον Αντιπρόεδρο του ΣΕΒ κ. Μπίτσιο  τους κεντρικούς άξονες αλλά και συγκεκριμένες θέσεις - προτάσεις της κοινωνικής και πολιτικής ατζέντας της Νέας Ελληνικής Ορμής, η οποία και αναμένεται σύντομα να μετασχηματιστεί σε πολιτικό φορέα, ο οποίος θα απευθύνεται κυρίως στο μεσαίο χώρο.  

Η Κατερίνα Παπακώστα συζήτησε θέματα που αφορούν στην οικονομική πολιτική και τις προτεραιότητες για μια βιώσιμη ανάπτυξη για τη χώρα μας.

Επιπλέον, παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΣΕΒ, όπως η σύσταση ενός Εθνικού Συμβουλίου Επενδύσεων και η σημαντική θέση που έχει η παιδεία στη προσπάθεια της οικονομικής ανάπτυξης και της ευημερίας των πολιτών. Σε ό,τι αφορά στον ΕΝΦΙΑ, συζήτησε την πρόταση του Ν.Ε.Ο. για τη σταδιακή κατάργησή του.

Η Κατερίνα Παπακώστα δεσμεύτηκε να συνεχίσει να παρακολουθεί τις δράσεις και τις προτάσεις του ΣΕΒ, ενός από τους βασικούς πυλώνες της οικονομικής ζωής στη χώρα μας, και την ανάγκη να ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους του ΣΕΒ ως προϋπόθεση έναρξης μιας γόνιμης ώσμωσης ιδεών και καλλιέργειας συναντίληψης σε μείζονα θέματα ανάπτυξης και κοινωνικής πολιτικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής