breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Μας πήραν τα...σώβρακα!

 

Συντρόφισσες και σύντροφοι των ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ, που απολαύσατε χθες γριβάδι και φασολάδα στις Πρέσπες, ντόμπρο ούτρο, από την ελεύθερη ακόμη...Νότιο Μακεδονία!

 

Σας είδα την Κυριακή πολύ χαρούμενους στο τραπέζι, έστω και αν εσάς τους παρακατιανούς δεν σας βόλεψαν στο τραπέζι του Ζάεφ και τη βγάλατε με καμιά σαλάτα, αντί για φιλέτα με «μακεδονική» σος και τα λοιπά που έφαγε ο Κοτζιάς.

 

Πληροφορίες ότι τη μερίδα του Τσίπρα, του Ζάεφ και του Ιβανόφ ντερλίκωσε ο Κοτζιάς, κρίνονται ως απολύτως ασφαλείς.

 

Ωραία πάντως η ανταλλαγή που επιτύχαμε. Ενδυματολογικά εννοώ. Μας έδωσαν μια κόκκινη γραβάτα Hermes, γιατί ως γνωστόν ο Ζόραν δεν ψωνίζει από παζάρι στα Μπίτολα και τους δώσαμε το κόκκινο σώβρακο του Αλέξη.

 

Αμ, εκείνος ο Κοτζιάς, που καταξεσκιστήκατε να χειροκροτάτε; Τι στυλ, τι μπόι, τι καπέλο. Να σου και οι τούρτες για το Ματθαίο Νίμιτς, να σου και εσείς τα happy birthday dear Matthew, να και τα 79 κεράκια στην τούρτα της παράδοσης της Μακεδονίας στους σκοπιανούς.

 

Τελικά δεν το προσέξατε, αλλά ήσασταν μια...ωραία ατμόσφαιρα, όπως θα έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

 

Θα πείτε, γιατί ρε Αρ(α)κά, κωμωδία ήμασταν;

 

Μπα, ούτε καν θέατρο σκιών.

 

Απλά ένα ριμέικ του Κανελόπουλου στο Βαν Φλητ στον εμφύλιο. «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας».

 

Και με τα σκοπιανά που μίλησε ο βουλευτής σας από τη Φλώρινα, ολοκληρώθηκε ευχάριστα το γεύμα.

 

Δεν ξέρω αν σας πείραξε, ελαφρά, στο στομάχι, το άγριο ξύλο και τα χημικά της φρουράς των πραιτοριανών των ΜΑΤ (Μονάδες Αλέξη Τσίπρα) στους διαδηλωτές, 30 χιλιόμετρα έξω από τους Ψαράδες.

 

Αν όχι, καλά κάνετε. Κοιμηθείτε ήσυχοι και ήσυχες. Εξάλλου τι είναι καμιά 666 ροπαλιές και αντίστοιχα δακρυγόνα, ενάντια σε γυναίκες και παιδιά, μπροστά στα επτά χιλιάρικα μηνιάτικο;

 

Βοήθειά σας και κοιτάξτε να πάρετε από τον Κοτζιά κανά καπέλο, γιατί καλοκαίρι είναι, μη σας χτυπήσει πουθενά ο ήλιος της Βεργίνας και σας καταγγείλουν οι σκοπιανοί στον ΟΗΕ για παραχάραξη της ιστορίας;

 

Α και πού είστε; Πιείτε τα βράδια και από το Τζόνυ το μπλε, έτσι συμβολικά. Για να θυμάστε ότι η Ελληνική Μακεδονία φεύγει και έρχεται το καλαμάκι σουβλάκι στη...Σολούν!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής