breaking news Νέο

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας με 36 τακτικά και κανένα έκτακτο θέμα

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας με 36 τακτικά και κανένα έκτακτο θέμα

Τακτικό χαρακτήρα είχε η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, στην ατζέντα της οποίας υπήρχαν 36 θέματα.

Από αυτά αποσύρθηκε για συζήτηση το 2ο θέμα, το οποίο αφορούσε στην αποδοχή ή μη δωρεάς ενός οικοπέδου ποσοστού 50% εξ' αδιαιρέτου στο Ο.Τ. 442Β της Αικατερίνης Αλαμπουρτζίδου – Ζαρκάδα προς το Δήμο Βέροιας.

Αναφορικά, τώρα, με τα υπόλοιπα θέματα, που είχαν να κάνουν στην πλειοψηφία τους με τη διάθεση πιστώσεων, όπως για «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Βεργίνας», για «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2018» και την έγκριση ή μη πρακτικών επαναληπτικής δημοπρασίας για εκμίσθωση μιας σειράς αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Συκιάς Βέροιας, ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Ακόμα, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν τέθηκαν έκτακτα θέματα στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, με παρόντα τα μέλη Θ. Σιδηρόπουλο, Β. Παπαδόπουλο, Ι. Κυρατλίδη, Α. Λαζαρίδη, Δ. Κουλουριώτη και απόντες τους Λ. Ακριβόπουλο, Ζ. Πατσίκα και Θ. Αποστολόπουλο.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής