breaking news Νέο

Κλιμάκιο της ΝΔ με Λ. Αυγενάκη και Απ. Βεσυρόπουλο σήμερα σε Φλώρινα και Πέλλα

  • Κλιμάκιο της ΝΔ με Λ. Αυγενάκη και Απ. Βεσυρόπουλο σήμερα σε Φλώρινα και Πέλλα
  • Κλιμάκιο της ΝΔ με Λ. Αυγενάκη και Απ. Βεσυρόπουλο σήμερα σε Φλώρινα και Πέλλα

Επίσκεψη στους νομούς Φλώρινας και Πέλλας πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018,  ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης, επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ αποτελούμενο από τους: Αν. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Βουλευτή Φλωρίνης κ. Γ. Αντωνιάδη, Βουλευτή Πέλλης κ. Γ. Καρασμάνη, Αν. Τομεάρχη Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων – Βουλευτή Καστοριάς κα Μ. Αντωνίου, Τομεάρχη Οικονομικών – Βουλευτή Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλο και τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Βουλευτή Καβάλας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο.

Πρώτος σταθμός του κλιμακίου της ΝΔ θα είναι η Φλώρινα και το Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου θα συναντήσουν το Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητο. Στη συνέχεια θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 12:30 μ.μ. στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ θα ακολουθήσουν συσκέψεις με φορείς και συλλόγους της περιοχής, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας. Αμέσως μετά το κλιμάκιο της ΝΔ θα μεταβεί στις Πρέσπες, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη και θα ακολουθήσει συνάντηση με κατοίκους του χωριού Ψαράδες.

Το απόγευμα, το κλιμάκιο της ΝΔ θα βρίσκεται στην Έδεσσα, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γιάννου. Έπειτα ο κ. Λ. Αυγενάκης και οι βουλευτές της ΝΔ θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στο τοπικά ΜΜΕ, στις 7:00 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα «Κέντρο Καταρρακτών».

Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους στην Έδεσσα περιλαμβάνει ακόμα σύσκεψη με φορείς και εκπροσώπους συλλόγων του νομού Πέλλας. Η επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην Έδεσσα θα ολοκληρωθεί στο πλαίσιο συνάντησης με το Μητροπολίτη Εδέσσης & Πέλλης κ. Ιωήλ.


Απ. Βεσυρόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής