breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

(Μ)ονάδες (Α)λέξη (Τ)σίπρα!

 

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη, την Κυριακή. Οι Μονάδες Αλέξη Τσίπρα δικαίως ξυλοφόρτωσαν τους παμπόνηρους εχθρούς της «πρώτης φοράς αριστεράς».

 

Που πάτε ρε παπάδες, καλόγριες, μωρά και γυναίκες, τριάντα χιλιόμετρα πεζοπορία, να χαλάσετε τη σούπα του Αλέξη και του Ζόραν;

 

Φάτε και εσείς γκλομπ και δακρυγόνα, για να μάθετε, να ενοχλείτε το γεύμα με γριβάδι, φασολάδα και μπούκοβο, του Κοτζιά και του Ματθαίου Νίμιτς.

 

Φουλ τα...αέρια μετά, γέμισαν τους Ψαράδες από ασφυξία.

 

Μονάδες Αλέξη Τσίπρα. Τύφλα να είχαν οι αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτες που το 1949,στα ίδια μέρη πολέμησαν εναντίον των μοναρχοφασιστών.

 

Μα τι ευγενικοί που ήταν οι αξιωματικοί των Μονάδων Αλέξη Τσίπρα;  Δεν γίνεται, τα παλικάρια πρέπει να ήταν κομπάρσοι στο «Ψυχή Βαθιά», παίζοντας το ρόλο των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού. Τι κωλόπαιδα της Φρειδερίκης, τι φασίστες στα κρεβάτια σας, έρχεται ο Μπουτάρης!

 

Μετά από αυτό, είναι δίκαιο και γίνεται πράξη να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης σε Αλέξη και Ζάεφ. Τι Σεφέρης, τι Ελύτης.

 

Αλέξης και Ζάεφ ρεεεεε.

 

Άσε πάλι που ο Ζόραν έχει κόρη μια καρακουκλάρα, που τη λένε και Αλεξάνδρα. Κατευθείαν από το Μέγα Αλέξανδρο ο σπόρος. Αλήθεια σας λέω, γιατί τέτοιο κορμί και μάτι τσακίρικο, αποκλείεται να είναι σλάβικο.

 

Αφού φίλος μου, βλέποντας τη Ζάεβα μου είπε ότι μέχρι και Αλέξη ψηφίζει δαγκωτό, αρκεί να του γνωρίσει το τεκνό.

 

Προωθώ το αίτημά του στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και πάρει καμία ψήφο παραπάνω, τώρα που τα ποσοστά του Αλέξη είναι πολύ, μα πολύ...πεσμένα!

 

Μετά τον Αλέξη, σειρά έχει για το Νόμπελ αλυτρωτισμού και ο βουλευτής του ο Σέλτσας, που συνελήφθη οπτικοακουστικά να χορεύει τον «ύμνο» των «Μακεδόνων του Αιγαίου». Με σπάσιμο της μέσης και λεβεντιά τον είδα.

 

«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» «Egejska Makedonija ne zaboravajte» χόρευε ο Σκέλτσας. Λέτε και αυτό να είναι δάκτυλος της δεξιάς;

 

Λέτε να είναι φασίστες και ναζιστές, αυτοί που ανέβασαν το video;

 

Μπα, μάλλον ο Πάνος το έδωσε στη δημοσιότητα, τώρα που ξεκίνησε τον ανένδοτο!

 

Πάνο, μάλλον σε πόνεσε ρε που η Μανταλένα σου είπε...άλλος για τη βάρκα, ε;;; Εμ, αυτή δεν είναι βάρκα αγόρι μου. Σουρωτήρι είναι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής