breaking news Νέο

Νοσταλγία 2018 Ημιτελικά, Τετάρτη 20 Ιουνίου

Νοσταλγία 2018 Ημιτελικά, Τετάρτη 20 Ιουνίου

Τετάρτη 20 Ιουνίου έγιναν οι δυο ημιτελικοί αγώνες στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας στο Μακροχώρι, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Oklaχώμα κατάφεραν μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι να κάμψουν την αντίσταση των Bad Boys με σκορ 49-42 και να προκριθούν για πρώτη τους φορά στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης . Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι οι περσινοί πρωταθλητές Παρτάλια κατάφεραν να κερδίσουν τους Texas Losers με σκορ 53-33 και να δώσουν το παρών για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. 

Δυνατό ξεκίνημα για την αρμάδα του Μπεκιαρίδη, που πήρε τα ηνία του αγώνα και έδειξε έτοιμη να κλειδώσει τη νίκη με διαφορά 15 πόντους στο κλείσιμο του ημιχρόνου. Κάπου εκεί όμως επήλθε χαλάρωση και αστοχία και το παιχνίδι ξαναπήρε φωτιά! Ο Τούφας χτύπησε από μέση απόσταση για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Τσιριμπάκας στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι κέρδισε πολλές μάχες στο ζωγραφιστό και ο Μπιτέρνας βάζοντας και ένα κρίσιμο τρίποντο στην τέταρτη περίοδο ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων τους για ολική επαναφορά. 

Παγωμένα εμφανίστηκαν τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη στο ξεκίνημα του αγώνα και η νευρικότητα με την αστοχία τους άφησε πίσω στο σκορ. Κάπου εκεί ο γνωστός εκτελεστής από τα 6,75 Στίκας πήρε το όπλο του, ο Μαυροκεφαλίδης μάζεψε επιθετικά ριμπάουντ και για το σπίτι! και ο Δομουτζής ξεκίνησε να χορεύει την αντίπαλη άμυνα, μέχρι η ατυχία να τον ρίξει στον πάγκο. Ραντεβού στο μικρό τελικό για τους πολεμιστές των Bad Boys . 

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 2, Κυριαζόπουλος, Κούλης, Παπανικολάου 8, Ανδρεόπουλος 4, Τούυφας 11, Τσιριμπάκας 12, Μπεκιαρίδης, Μπιτέρνας 12(2).

BAD BOYS: Γώγος 2, Λιακόπουλος Γ., Μαυροκεφαλίδης 14, Δούλαλας, Σπυριδόπουλος 5(1), Στίκας 11(3), Μπακαλίδης, Γαβριλάκης 2, Δομουτζής 2, Πολυμέρης 1, Λιακόπουλος Φ. 3, Μπακαλίδης 2. 

 

Με τα μούτρα στην επίθεση και άμυνα μπήκαν οι πρωταθλητές, θέλοντας να δείξουν ότι δεν έχουν διάθεση για εκπλήξεις από την αρχή. Ο αρχηγός Εμμανουηλίδης ήταν ασταμάτητος, σκοράροντας από παντού, ο Τσακίρης δεν είχε αντίπαλο μέσα στη ρακέτα  και ο Δούμας με το Μπέρσο έτρεχαν ασταμάτητα σε όλο το παιχνίδι, μοιράζοντας ασίστ και θέαμα. 

Δύσκολο βράδυ για τους Τεξανούς του Μπιζέτα, που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα επιθετικά, μαζί με νευρικότητα και αστοχία δεν κατάφεραν πολλά πράγματα ενάντια στους αντιπάλους. Ο Πύρκας έδειξε για μια ακόμα φορά ότι φέτος είναι φορμαρισμένος, ο Μανούρας προσπάθησε να πληγώσει από μακριά και ο Χατζής με το Ζέρβα πάλεψαν με τα θηρία στο ζωγραφιστό, όσο είχαν δυνάμεις. Ραντεβού στο μικρό τελικό για τους πράσινους, στο δρόμο για την τρίτη θέση των μεταλλίων. 

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Δούμας 6, Μπέρσος 5(1), Παππάς 7, Γκιλιόπουλος, Εμμανουηλίδης 17, Τσακίρης 10, Κωστογλίδης 6(1), Γεωργόπουλος 2. 

TEXAS LOSERS: Πύρκας 8, Τσίπης 5, Μπιζέτας 2, Ντόοβας 4, Ζέρβας 3, Αθανασίου 4, Μανούρας 7, Χατζής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής