breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Τελευταίες ειδήσεις

Τον προπονητή της νέας περιόδου ανακοίνωσε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων. Πρόκειται για τον Δημήτρη Πρίντζιο, που την περσινή περίοδο κάθονταν στον πάγκο του Εθνικού Κλειδίου.

Ο Δημήτρης Πρίντζιος εκτός από τον Εθνικό βρέθηκε και στον πάγκο του Αρη Παλαιοχωρίου για μια τριετία από το καλοκαίρι του 2014 εως το καλοκαίρι του 2017, τον οποίο μάλιστα ανέβασε στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης μας.

Η ομάδα των Τρικάλων, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο σχετικό ρεπορτάζ μας, φέτος θα πορευθεί με χαμηλοτερο σε σχέση με την περσινή περίοδο μπατζετ και αυτό νομίζουμε είναι λογικό αφού πλεον επέστρεψε, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στην Γ’ Εθνική, στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Μ. Αλέξανδρος σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων του, θα στηριχθεί την νέα περίοδο σε ένα κράμα νεαρών και έμπειρων κυρίως από την γύρω περιοχή ποδοσφαιριστών.

***

Μετά την βελτίωση των αθλητικών της εγκαταστάσεων για να μπορεί να χρησιμοποιήσει για έδρα το γήπεδό της η εκπρόσωπος της Ενωσης στην Γ’ Εθνική Νίκη Αγκαθιάς ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ρόστερ της για τη νέα χρονιά.

Οπως έγινε γνωστό από τις πρώτες επαφές της διοίκησης με παίκτες που αγωνίζονταν την περσινή περίοδο στην ομάδα συμφώνησαν να συνεχίσουν στον “μαυρόασπρο” Συλλογο και τη νέα χρονιά πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πέτκος, Παπασυμεών και Παντελίδης ενω αποχωρούν οριστικά οι Ζαρογιάννης, Λίτσι και Ξαγοράρης με τον τελευταίο να οδεύει προς την Σαντορίνη.

Επίσης η Νίκη Αγκαθιάς ξεκίνησε επαφές με ποδοσφαιριστές τους οποίους προτίθεται να προσθέσει στο ρόστερ της και μεταξύ αυτών ακούγονται τα ονόματα του Τζιμογιάννη, του Γιαννόπουλου, του Καψάλη που την χρονιά που μας πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα της Νάουσας.

***

Ο Δημήτρης Αντιφάκος θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο να κάθεται κάτω από τα γκολποστ της εστίας του ΑΟ Μαρίνας καθώς συμφώνησε να παραμένει και για τη νέα περίοδο στην νεοφώτιστη ομάδα της περιοχης της Νάουσας. Εκτός όμως από τον Αντιφάκο στον ΑΟ Μαρίνας συνεχίζει για τη νέα χρονιά και ο Δημήτρης Κελεσμητος, ο 20χρονος μέσος που την περσινή περίοδο λόγω ενος τραυματισμού έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής