breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Ετοιμάζει το έδαφος η διοίκηση

ΒΕΡΟΙΑ : Ετοιμάζει το έδαφος η διοίκηση

Σε αναμονή της απάντησης των αδελφών Μπίκα για την διαφαινόμενη ενασχόληση τους με τα κοινά της ομάδας, βρίσκεται η διορισμένη από το πρωτοδικείο διοίκηση της Βέροιας.

Οπως είναι γνωστό αντιπροσωπεια του προσωρινού ΔΣ της “Βασίλισσας” την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι με την διαμεσολάβηση του προέδρου του ΚΑΠΑ του Στέργιου Διαμάντη συναντήθηκε με τους αδελφούς Μπίκα θέλοντας να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι αν εξακολουθεί να ισχύει το ενδιαφέρον που είχαν εκφράσει να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας.

Η συνάντηση όπως γράψαμε και σε προηγουμενο σχετικό ρεπορτάζ, των δύο πλευρών έγινε μέσα σε πολυ καλό κλίμα με τους Βεροιώτες επιχειρηματίες να μην κρύβουν το ενδιαφέρον τους για την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο του τόπου καταγωγή τους και με τα κοινά της οποίας και ο πατέρας τους έχει ασχοληθεί στο παρελθόν.

Βέβαια το τοπίο όσον αφορα την επίσημη ανάμειξη των δυο γνωστών επιχειρηματιών της Βέροιας δεν ξεκαθάρισε εκατό τοις εκατό με τους αδελφούς Μπίκα να ζητάνε πίστωση χρόνου προκειμένου να κάνουν και αυτά τις επαφές με στενούς συνεργάτες τους και στη συνέχεια να απαντήσουν δίχως όμως να κρύψουν το ενδιαφερον τους για την ομάδα.

Η απάντηση των αδελφών Μπίκα αναμένεται μέσα στο επομενο 10ημερο με τις πρώτες εκτιμήσεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι άμεσα ή έμμεσα (μέσω συνεργατών τους που θα προτείνουν οι ίδιοι) θα συμμετάσχουν στην αναγέννηση της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου του τόπου καταγωγής και κατοικίας τους.

Ετσι η διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναμονή μιας πολύ σημαντικής απάντησης η οποία με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί θα καθορίσει και την πορεία της ομάδας προς την εξυγίανση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την ευθύνη να επαναφέρουν στις ράγες το εκτροχιασμένο τρένο της Βέροιας μένουν αδρανείς περιμένοντας την απάντηση των αδελφών Μπίκα. Εργάζονται καθημερινά σε μια προσπάθεια να επουλώσουν πληγές που έχουν δημιουργηθεί από την ασυνέπεια αυτών που προηγήθηκαν στην διοίκηση προκειμένου το ΔΣ που θα εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση που προετοιμάζουν και θα είναι το πρώτο νόμιμο εκλεγμένο ύστερα από 12 περίπου χρόνια να βρει όσο το δυνατόν λιγότερα ανοιχτά μέτωπα προκειμένου να ρίξει το ενδιαφέρον του στο στήσιμο του ρόστερ της ομάδας. Και το πρώτο και κυριότερο με το οποίο καθημερινά ασχολούνται είναι η Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Η εγγραφή νέων μελών κάτι που είναι απαραίτητο για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Ομως όσο περισσότερα μέλη παρουσιαστούν στην πρώτη Γενική Συνέλευση τόσο μεγαλύτερο γίνεται και το κίνητρο ενος επιχειρηματία να συμμετάσχει στα κοινά της ομάδας καινα συμβάλει στην αναγέννηση της αφού η εγγραφή μέλους μιας ομάδας αποτελεί και το έμπρακτο ενδιαφέρον των φιλάθλων. Και στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε οτι το αντίτιμο για την εγγραφή μέλους του ΓΑΣ Βέροια που δίνει και δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που θα ακολουθησουν είναι 20 ευρώ.

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ

Ο ΓΑΣ Βέροια μπορεί τα τελευταία 18 περίπου χρόνια να μην συμμετείχε σε κανενα επίσημο πρωτάθλημα και φυσικά να μην είχε στη δύναμή του ποδοσφαιριστές. Ομως η διοίκηση που θα εκλεγεί από τις εκλογές και θα αναλάβει την υποχρεωση να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση θα βρει ορισμένους πολύ ταλαντούχους για τα σημερινά δεδομένα της ομάδας, νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιησει στο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει.

Πρόκειται για τους νεαρούς ερασιτέχνες παίκτες που στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς ανηκαν στην δύναμη της ΠΑΕ Βέροια και στη συνέχεια αγωνίστηκαν με την Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αυτοί οι νεαροί που αποχώρησαν με προσφυγή τον περασμένο Φεβρουάριο (πήγαν στη Λάρισα αλλά και σε άλλες ομάδες) επειδή η ομάδα τους είχε αποπεμφθεί από το πρωτάθλημα, παραμένουν παίκτες της Βέροιας και αυτόματα επιστρέφουν - δίχως να χρειαστεί να κάνει κάποια ενέργεια η διοίκηση - στον ΓΑΣ με τον οποίο θα αγωνιστούν την νέα περίοδο σε όποια κατηγορία κι αν αποφασίσει να παίξει.

Είναι η μοναδική - εκτός βέβαια από τα χρέη και τις υπόλοιπες ανεκπληρωτες υποχρεώσεις - που άφησαν στην ομάδα αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια και την οδήγησαν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής