breaking news Νέο

Φιλικό ανάμεσα σε παλιές δόξες της Βέροιας και παίκτες της Εθνικής του EURO 2004 στο γήπεδο Βέροιας

Φιλικό ανάμεσα σε παλιές δόξες της Βέροιας και παίκτες της Εθνικής του EURO 2004 στο γήπεδο Βέροιας

Μπορεί η παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ, που εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε και διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας να συντροφεύει καθημερινά ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, επισκιάζοντας κάθε άλλη κίνηση σε μεταγραφικό και διοικητικό επίπεδο συλλόγων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον εξαντλείται μόνο σ' αυτό το γεγονός.

Εξ ου και η συνάντηση που υπήρξε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ART CALERY cafe «εκτός χάρτη», ανάμεσα στον πρόεδρο και το Γραμματέα του Συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Τάκη Παπατζίκο και Θωμά Τρούπκο αντίστοιχα, παρόντος και του Γρηγόρη Τρούπκου (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νάουσας και του Ολυμπιακού  Πειραιώς), που συμμετέχει στις εκδηλώσεις των «κυανέρυθρων» με τη δική του αγωνιστική παρουσία.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στη συνάντηση αυτή αποτέλεσε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στις παλιές δόξες της Βέροιας και παικτών που συμμετείχαν με την εθνική μας ομάδα στο Euro 2004 της Πορτογαλίας, που – ως γνωστόν – στέφθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης!, έχοντας ως αρχηγό το Θοδωρή Ζαγοράκη (ο οποίος σημειωτέον στις αποστολές των εθνικών ομάδων νέων και ελπίδων μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με το Γρηγόρη Τρούπκο!).

 

Στο σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί» τα έσοδα από το εν λόγω φιλικό

Σύμφωνα με τον Τάκη Παπατζίκο, το φιλικό αυτό παιχνίδι πρόκειται να δοθεί στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

«Επανειλλημένα ο σύλλογος μας έχει προγραμματίσει και δώσει φιλικά παιχνίδια, στην προσπάθεια του να σταθεί αρωγός, είτε σε αναξιοπαθούντες ποδοσφαιριστές και ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης, είτε με διάθεση προσφοράς σε διάφορες κοινωνικές ομάδες. Άλλωστε γι' αυτό το λόγο αναγνωρίσθηκε και ο σύλλογός μας» επεσήμανε, μιλώντας στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», ο πρόεδρος και αρχηγός του συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

 

Έρχεται από εβδομάδα στη Βέροια ο Θ. Ζαγοράκης!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για το σκοπό αυτό πρόκειται να έρθει την επόμενη εβδομάδα στη Βέροια ο Θοδωρής Ζαγοράκης και θα έχει συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής