breaking news Νέο

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Πέμπτη 21 Ιουνίου

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Πέμπτη 21 Ιουνίου

Το πιο δυναμικό παιχνίδι όσον αφορά σκορ και θέαμα, έγινε την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληά. Τελικός νικητής αήττητος, οι Basket Gurus, που κατάφεραν και έχασαν στο μεγάλο τελικό των ηττημένων με σκορ 102-104 από τους Αβάνα.

Τρομερό παιχνίδι από την αρμάδα του Κυβεντίδη, που μπήκε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με ένα καταπληκτικό Τσιγάρα να σκοράρει ανελλιπώς όμως, ένα Παυλίδη να χορεύει την άμυνα και τον Τζιούρτζια να καρφώνει μέσα στη ρακέτα, πέρασαν στην αντεπίθεση. Ο Χωματάς βράχος στα ριμπάουντ και ο Αλεξίου μάστερ στις ασίστ με 14 !! Επήλθε η ήττα όμως στο τελευταίο καλάθι και επάξια ο τίτλος του μεγάλου ηττημένου του τουρνουά Νοσταλγία 2018.

Οι Κουβανοί του Κοντοκώστα έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και με κύριο όπλο τον Παπαοικονόμου, που δεν είχε σταματημό, πήραν κεφάλι από την αρχή. Ο Μυτιλέκας εκτελεστής, ο Καρανάσιος  φόβητρο με 6 τάπες και ο Σιδηρόπουλος με ένα θεαματικό ανάποδο κάρφωμα στην τρίτη περίοδο ξεσήκωσε το γεμάτο γήπεδο. Μποροδήμος και Μόσχου έδωσαν ρεσιτάλ για ένα ακόμα παιχνίδι και δυστυχώς κέρδισαν το παιχνίδι.

BASKET GURUS: Τσιγάρας 22(2), Πολυμένης 7, Σαλαμάνης 11, Κυβεντίδης 7, Χωματάς 9, Αλεξίου 9,Τζιούρτζιας 24, Παυλίδης 13.

ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονόμου 15(1), Μυτιλέκας 16, Κοντοκώστας 16, Καρανάσιος 11, Μόσχου 13, Μποροδήμος 8, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 14, Ζίνδρος 11.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής