breaking news Νέο

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, ο Τελικός Κυριακή 24 Ιουνίου

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, ο Τελικός Κυριακή 24 Ιουνίου

Κυριακή 24 Ιουνίου είχαμε την τελετή λήξης του φετινού τουρνουά με το μικρό και μεγάλο τελικό, το διαγωνισμό τριπόντων και τις απονομές των νικητών. Στο μικρό τελικό οι Texas Losers επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 61-53 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο τουρνουά. Στον μεγάλο τελικό οι περσινοί πρωταθλητές Παρτάλια υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους και κέρδισαν τους διεκδικητές Oklaχώμα με σκορ 43-76 και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.

Το διαγωνισμό τριπόντων μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κέρδισε ο Κανελλίδης έναντι του διαιτητή Τζίμου. Και πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε πάνω στο νήμα έναντι στους Τσακίρη και Κωστογλίδη από τα Παρτάλια, ο Παπανικολάου από τους Oklaχώμα.

Ένας πολύ όμορφος μικρός τελικός που απόλαυσαν οι θεατές με τους Τεξανούς, αν και 5 άτομα, να κερδίζουν τον αγώνα. Ο Τσίπης, πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του για φέτος, πήρε τα ηνία στο σκοράρισμα, ο αρχηγός βομβάρδισε από τα 6,75 και οι Μανούρας και Ντόβας χτύπησαν από μέση απόσταση, καταλαμβάνοντας το Χάλκινο μετάλλιο.

Η αστοχία πρόδωσε τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη, αν και ο αρχηγός ήταν εύστοχος από μακριά, ο Πολυμέρης και ο Γαβριλάκος έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό και ο Στίκας με τον τρομερό Γώγο σε ένα ρεσιτάλ ασίστ και σκοραρίσματος δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα. Τέταρτη θέση για τα «κακά» μόνον στο όνομα της ομάδας παιδιά !!

TEXAS(COACH ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ):Τσίπης 25, Μπιζέτας11(1), Ντόβας 10, Σπυριδωνίδης 2, Μανούρας 13.

BAD BOYS(COACH ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ):Γώγος  7, Λιακόπουλος  8, Μαυροκεφαλίδης 6, Μπακαλίδης  8(2), Στίκας 11(2), Γαβριλάκος 13(1), Πολυμέρης.

 

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του  Μπεκιαρίδη  και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο των αντιπάλων τους δείχνοντας ότι μπορεί να παλέψει. Κάπου εκεί όμως μπήκε στην εξίσωση ο όχι άγνωστος Χ Τσακίρης και ένα καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο ουσιαστικά καθόρισε τον αγώνα. Μια ύστατη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Παπανικολάου προσπάθησε, ο  Κορυτσαίος έτρεξε στον αιφνιδιασμό και ο Τούφας  με το Μπιτέρνα έβαλαν τα δυνατά τους, ο Τσιριμπάκας  και ο Ανδρεόπουλος πάλεψαν με τα θηρία, αλλά δεν κατάφεραν πολλά. Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τους αξιόμαχους Oklaχώμα.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο! Ο Τσακίρης ήταν το Α και το Ω σε επίθεση και άμυνα, ο Κωστογλίδης εξαιρετικός, ο Εμμανουηλίδης σκόραρε από παντού και ο Παππάς κατέβασε όσα ριμπάουντ είχε σχεδόν η αντίπαλη ομάδα! Ροζ φύλλο, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο για τους πρωταθλητές !!

OKLAΧΩΜΑ: Κούλης 2, Παπανικολάου 14(2), Ανδρεόπουλος 2, Τούφας 6, Κορυτσαίος 7, Τσιριμπάκας, Μπεκιαρίδης 4, Μπιτέρνας 8.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Δούμας 9(3), Μπέρσος 9(1), Παππάς 12, Γκιλιόπουλος 2, Εμμανουηλίδης 8, Τσακίρης 21, Κωστογλίδης 9(1), Γεωργόπουλος 6.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής