breaking news Νέο

Οι πρώτες μεταγραφές των ομάδων

Οι πρώτες μεταγραφές των ομάδων

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που και φέτος όπως τα δυο προηγούμενα χρόνια θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Οκτωβρίου και τις τελευταίες ημέρες κάτι άρχισε να κινείται στο πάρε - δώσε των ομάδων. Οχι βέβαια κάτι το εντυπωσιακό, όμως φαίνεται πως οι ομάδες έχουν ξυπνήσει από τον καλοκαιρινό λήθαργο και αφού έβγαλαν οι περισσότερες τις διοικήσεις του ξεκίνησαν και τον σχεδιασμό του ρόστερ τους αρχικά με τις ανανεώσεις παικτών με τους οποίους έχουν ειδική συμφωνία και θέλουν να διατηρήσουν στην δύναμή του.

Βέβαια και φέτος όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ημαθία οι περισσότερες ομάδες θα στηριχθούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που και υγεία προσφέρουν σε έναν ερασιτεχνικό Σύλλογο και διατηρούν το μπατζετ σε χαμηλά επίπεδα. Κάτι όμως που φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας, με αποτέλεσμα να “βαφτίσει” νεαρούς και εξελίσημους σε ένα πρωτάθλημα οπως της Ημαθίας περιορισμένης δυναμικότητος παίκτες ηλικίας 21 ετών!!

Να δούμε όμως αναλυτικά τα τελευταία νέα των ομάδων της Ημαθίας.

 

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑ

Η περσινή πρωταθλήτρια της Ενωσης μας και εκπρόσωπος της Ημαθίας τη νεα περίοδο στην Γ’ Εθνική μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της πρόεδρος της οποίας παρέμεινε ο Δημήτρης Ματσούκας ξεκινησε τον σχεδιασμό του ρόστερ της που θα αποτελείται από ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών για να αντέξει στις προκλήσεις της νέας κατηγορίας.

Η εκπρόσωπος μας στην Γ’ Εθνική συγκεκριμένα έχει συμφωνήσει με τον 22χρονο Γιώργο Ρογγότη και τον 24χρονο αμυντικό Απόστολο Ηλία.

Ο Ρογγότης που έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας με την οποία αγωνίστηκε στα αντίστοιχα της Super League την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στην ΑΕ Λευκίμης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενω στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Αιγινιακού, της Λαμία και του Αλμωπού Αριδαίας.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Αγκαθιάς ο Απόστολος Ηλίας επισης την χρονιά που μας πέρασε αγωνίζονταν στην ΑΕ Λευκίμης ενω έχει περάσει και από την ΑΕ Καραϊσκάκη, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα 1963 και την Δόξα Κρανούλας.

Ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της Νίκης Αγκαθιάς είναι ο 32χρονος στοπερ του Φιλίππου Αλεξάνδρειας Πέϊκος.

Να υπενθυμίσουμε οτι στον πάγκο της ομάδας της Αγκαθιάς παρέμεινε ο Σταύρος Κωστογλίδης με άμεσο συνεργάτη του τον Απόστολο Χατζάρα, που την περίοδο που μας πέρασε εργάζονταν στον γειτονικό Αιγινιακό.

Από την άλλη οριστικό τέλος φαίνεται να έχει δοθεί στη συνεργασία με τον Χρήστο Ζαρογιάννη, που οδεύει προς τα Γιαννιτσά και στη νέα ομάδα που έχει προκύψει από την συγχώνευση του Εθνικού Γιαννιτσών με την περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πέλλας Δόξας Μαυροβουνίου.

 

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ

Ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία της Ενωσης μας ΑΟ Μαρίνας μετά την αναβάπτιση της περσινής του διοίκησης που θα συνεχίσει και φέτος και την ανανεώση της συνεργασίας του με το προπονητικό δίδυμο Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Λάζαρο Παυλίδη προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του. Πρόκειται για τον Χάρη Παραστατίδη που τα τελευταία χρόνια ήταν ο ηγέτης του Κεραυνού Επισκοπής. Ο Παραστατίδης που κατάγεται από τη Μαρίνα εντάχθηκε στην δύναμη της ομάδας του χωριού του και φιλοδοξία του όπως δήλωσε είναι να την βοηθήσει να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης μας.

Επίσης όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας ο ΑΟ Μαρίνας ανανεωσε την συνεργασία του με τον βασικό του τερματοφύλακα στον β’ γύρο του περσινού πρωταθλήματος Αντιφάκο και τον νεαρό μέσο Κελεσμητο.

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Το κενό που άφησε ο Παραστατίδης που μετακόμισε στον γειτονικό ΑΟ Μαρίνας φρόντισε να καλύψει ο Κεραυνός Επισκοπής με την απόκτηση του Κώστα Ντέλλα, ο οποίος ύστερα από ενάμιση περίπου χρόνο στον ΓΑΣ Κοπανού επιστρέφει σε γνώριμα μέρη. Εκτός απο τον Ντέλλα η ομάδα της Επισκοπής προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη γνώριμου ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ορφανίδη που επίσης επιστρέφει στην ομάδα με την οποία τα προηγουμενα χρόνια έχει συνδεθεί ενω ανανέωσε την συνεργασία με τους Καρυπίδη, Αδαμίδη, Δήμου, Μάρκο και Λούρη.

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ

Ο Ανδρέας Μουστάκας συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην προεδρία του Αρη Παλαιοχωρίου όπως και ο Γιώργος Απόσογλου στον πάγκο του.

Παρελθόν από την ομάδα αντίθετα αποτελεί ο νεαρός Χατζόπουλος που επιστρέφει στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων όπως και ο Τσιρίδης ενω ανοιχτό παραμένει και το θέμα της παραμονής του επισης νεαρού και ταλαντούχου Κώστα Γεωργίου ο οποίος έχει δεχθεί και συζητά αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αντίθετα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εξωτερικό και επιστρέφει ο έμπειρος τερματοφύλακας του Γιάννης Θεοδωρίδης.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Με τον Γιάννη Καψαλιάρη στον πάγκο του θα πορευθεί την νεα περίοδο ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας που συνεχίζει με την ανανέωση της συνεργασίας παικτών που ανήκαν στην δύναμη του την περίοδο που μας πέρασε και θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του και την νέα χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής