breaking news Νέο

Λύνει προβλήματα η προσωρινή διοίκηση

  • Λύνει προβλήματα η προσωρινή διοίκηση
  • Λύνει προβλήματα η προσωρινή διοίκηση
  • Λύνει προβλήματα η προσωρινή διοίκηση

Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Μπορεί λοιπόν οι πληροφορίες για την δραστηριότητα του ΓΑΣ Βέροια, αυτή την περίοδο στον τοπικό και όχι μόνο τύπο να έρχονται με το σταγονόμετρο αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα όπως εξάλλου επισημάναμε και σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας, οτι η διορισμένη από το πρωτοδικείο διοίκηση του παραμένει αδρανής.

Αντίθετα θα λέγαμε όχι κινείται πέρα από τις υποσχέσεις που έχει αναλάβει και που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι να οδηγήσει τον ΓΑΣ σε Γενική Συνέλευση μέσα απο την οποία θα εκλεγεί ύστερα απο 12 περίπου χρόνια διοίκηση, η οποία φυσικά στη συνέχεια θα αναλάβει την υποχρέωση να οδηγήσει την ομάδα στην κανονικότητα.

Επειδή όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει επίκινδυνα και είναι δύσκολο μέχρι απίθανο το ΔΣ που θα εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση να λύσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα, προκειμένου αυτή να δώσει κανονικά το παρόν της στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου η σημερινή διοίκηση παρότι προσωρινή παρεμβαίνει σε θέματα που με διαφορετικές συνθήκες δεν θα ήταν στις αρμοδιότητες της προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για τους ανθρώπους που θα έρθουν σαν εκλεγμένη και νομιμη διοίκηση ύστερα από 12 περίπου χρόνια να οδηγήσουν στην κανονικότητα την ομάδα της Βέροιας.

Ετσι μετά την προετοιμασία για τον ορισμό Γενικής Συνέλευσης μέσα από την οποία θα εκλεγεί η νέα διοικηση και που προϋποθέτει την εγγραφή μελών και για την οποία περιμένει “το πράσινο φως” από το πρωτοδικείο για να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της προσπαθεί να βρει λύσεις και για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για το οποίο βεβαίως η οριστική απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα και για τους στόχους της θα παρθεί από την εκλεγμένη διοικηση.

Απλά η σημερινή προσωρινή διοικηση με τις επαφές της με επιχειρηματίες της πόλης και όχι μόνο επαναλαμβλανουμε προσπαθεί να βρει διεξόδους από τις οποίες η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα επιλέξει ποιάν θα ακολουθήσει.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται η διορισμένη από το πρωτοδικείο διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει η ομάδα στην πρώτη συμμετοχή της, ύστερα από 18 περίπου χρόνια σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αφού ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου λόγω των πολλών προβλημάτων που δημιούργησαν οι τελευταίες διοικήσεις της ΠΑΕ βρίσκεται σε αθλια κατάσταση.

Και για να γίνει πιο κατανοητό το έργο που επιτελεί η προσωρινή διοίκηση του ΓΑΣ σε όλους τους τομείς δείτε στις δυο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε το πως παρέλαβε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ταγαροχωρίου και σε ποιό σημείο βρίσκεται σήμερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής