breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι υποχρεώσεις του παιδικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα

Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι υποχρεώσεις του παιδικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα

Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι υποχρεώσεις του παιδικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα το απόγευμα της Τετάρτης 27/6/2018, με οικογενειακό διπλό. Το παιδικό τμήμα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης δεν προσήλθε λόγω προβλήματος που πρόεκυψε στον προπονητή του την τελευταία στιγμή.

Μετά την αναμέτρηση ακολούθησε μπάρμπεκιου για όλους τους αθλητές, αλλά και για τους γονείς των παιδιών μας, που συμμετείχαν σε όλο αυτό το ταξίδι που άρχισε τον Αύγουστο του 2017 και ολοκληρώνεται επιτυχώς τον Ιούνιο του 2018.

Το ταξίδι τελειώνει με θετικό πρόσημο και πολλές επιτυχίες με αποκορύφωμα, τη συμμετοχή της ομάδας του Κώστα Μουρτζίλα, στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. 

Για τους «Μικρούς» του Αγροτικού Αστέρα έρχονται νέες προκλήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την αναβάθμιση του παιδικού πρωταθλήματος σε πρωτάθλημα Κ 16, σύμφωνα και με την επικείμενη αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΟ.

Με τον προγραμματισμό του Αγροτικού Αστέρα που κοινοποιήθηκε σε προηγούμενο άρθρο, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, οι παίκτες της Κ 16 (γεννηθέντες  2003 - 2004) και της Κ 14 (γεννηθέντες 2005 - 2006), θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

Ενώ για τους παίκτες των υπολοίπων τμημάτων Κ 12, Κ 10, Κ 8, Κ 6 οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 24 Αυγούστου 2018. 

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εύχεται σε όλους τους αθλητές του ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής