breaking news Νέο

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για «τη συμφωνία των Πρεσπών», στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών στη Βεργίνα

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για «τη συμφωνία των Πρεσπών», στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών στη Βεργίνα

Σε αλλαγή της ημερομηνίας πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, στη Βεργίνα, για τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ, που υπεγράφη στις Πρέσπες, προέβη η οργανωτική επιτροπή. Έτσι, αντί για την Τετάρτη 11 Ιουλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, το συλλαλητήριο θα γίνει δυο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 19.30, στο οποίο (και γι' αυτό άλλωστε υπήρξε αλλαγή στην ημερομηνία) θα παρευρεθεί και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Ακόμα, χθες το απόγευμα (στις 19.30) υπήρξε συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου στη Βεργίνα, στην οποία εξετάστηκε η επιλογή του χώρου της εξέδρας, έγινε συζήτηση για την επιλογή των ομιλητών, ενώ συζητήθηκαν επίσης και οι κινήσεις που θα γίνουν, αναφορικά με τις επαφές με φορείς, Δήμους, Περιφέρεια και τη Μητρόπολη, για στήριξη του συλλαλητηρίου.

Τέλος, όπως ενημέρωσε ο Αντώνης Καγκελίδης, χθες κατατέθηκε το αίτημα στο Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση του χώρου, ενώ συγχρόνως ο ίδιος ενημέρωσε και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας για το γεγονός αυτό.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής