breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Aπίστευτο και όμως αληθινό!

Σοκάρει η αυτοκτονία μιας 19χρονης από την Κίνα, η οποία πήδηξε από τον όγδοο όροφο ενός κτιρίου, έπειτα από τέσσερις ώρες που καθόταν έξω από ένα παράθυρο στον 8ο όροφο ενός τοπικού πολυκαταστήματος. Ωστόσο, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η κοπέλα πήδηξε έπειτα από προτροπή πλήθους, που είχε μαζευτεί από κάτω και παρακολουθούσε τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Μάλιστα ορισμένοι δε δίστασαν να χειροκροτήσουν και να γελάσουν μετά την πτώση της.

Η νεαρή κοπέλα έπασχε από κατάθλιψη, μετά από σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από δάσκαλό της. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι στο πλήθος φέρονται να φώναξαν «Πώς και δεν πήδηξες ακόμα;», «Αν θες να πηδήξεις, κάντο γρήγορα» και «Κάνει ζέστη, για να περιμένουμε κάτω από το κτίριο για περισσότερο από μία ώρα, πήδα γρήγορα», όπως αναφέρει άρθρο του Beijing Times. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, όταν πήδηξε και χτύπησε στο έδαφος, το πλήθος έκανε στην άκρη και στη συνέχεια χειροκρότησε και γέλασε.

Υπήρχαν επίσης και ορισμένοι, που βιντεοσκόπησαν το συμβάν, ενώ κάποιος από το πλήθος χρησιμοποίησε ένα πανό, το οποίο έγραφε: «1, 2, 3, πήδα». Μετά την αυτοκτονία, τα βίντεο δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών.

Η κοπέλα στο τελευταίο της σημείωμα, κατηγόρησε τον καθηγητή της για κακοποίηση και ζήτησε δικαιοσύνη.

*****

Σοκ στη Γαλλία : Ιερέας χαστούκισε μωρό στη βάπτιση!

Η επισκοπή της Μο, στην περιοχή του Παρισιού, έθεσε σε διαθεσιμότητα έναν ιερέα, ο οποίος χαστούκισε ένα μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισής του, παύοντάς τον «από κάθε τελετή βάπτισης και γάμου». Ο 89χρονος ιερέας ετοιμαζόταν σε ένα ναό στο Σαμπό να βαπτίσει ένα μωρό, που όμως έκλαιγε ασταμάτητα. Αφού του έπιασε το πρόσωπο, προτρέποντάς το να «ηρεμήσει», κατόπιν του έριξε ένα χαστούκι υπό το αρχικά έκπληκτο και κατόπιν οργισμένο βλέμμα των γονιών του.

«Το γεγονός ότι έχασε την ψυχραιμία του μπορεί να εξηγηθεί από την κόπωση του ηλικιωμένου άνδρα, όμως δεν δικαιολογεί την ενέργειά του», τονίζεται στην ανακοίνωση της επισκοπής, όπου διευκρινίζεται ότι ο ιερέας «έχοντας επίγνωση της αδικαιολόγητης ενέργειάς του (…), ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια στο τέλος της βάπτισης».

Ερωτηθείς πάντως από το ραδιοφωνικό δίκτυο franceinfo, ο ιερέας επιχείρησε να υποβαθμίσει την ενέργειά του. «Ήταν κάτι μεταξύ ενός χαδιού και ενός μικρού χαστουκιού», υπογράμμισε.

«Ήθελα να το ηρεμήσω, δεν ήξερα και πολύ καλά τι να κάνω».

*****

Καγκουρό εισέβαλε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και τους έκανε άνω - κάτω!

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ γυναικείων ομάδων στην Καμπέρα διεξαγόταν ομαλά, μέχρι που στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλε ένα... καγκουρό! Το καγκουρό άρχισε να τρέχει στο γήπεδο και τελικά έκατσε κάτω από τα δοκάρια, παίρνοντας τη θέση του τερματοφύλακα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγώνας διεκόπη για περίπου 20 λεπτά, καθώς το κυνηγούσαν, για να το βγάλουν από το γήπεδο. Τελικά το καγκουρό, αφού έκανε μερικές ακόμα βόλτες, βγήκε από το γήπεδο. 

*****

8χρονη πιτσιρίκα παίζει εκπληκτικά Led Zeppelin στα ντραμς!

Το τραγούδι Good Times Bad Times των Led Zeppelin είναι ένα από τα πιο θρυλικά κομμάτια του κλασικού ροκ. Η οκτάχρονη ντράμερ Yoyoka Soma εντυπωσιάζει με την ικανότητά της στα ντραμς. Ξεκίνησε να παίζει από την ηλικία των δύο χρόνων και τώρα παίζει σε μία οικογενειακή μπάντα.  Δεν είναι μόνο η ακρίβεια της απόδοσης, αλλά η χαλαρή προσέγγισή της και η ενέργεια που βγάζει με το παίξιμό της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να γίνει η καλύτερη γυναίκα ντράμερ στον κόσμο. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τα καταφέρει, σίγουρα όμως έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές της.

Ο Robert Plant παραδέχτηκε ότι μπορεί να κάνει καλή δουλειά στο μέλλον και ότι ο Bonham θα ήταν σίγουρα εντυπωσιασμένος από τις ικανότητές της. 

*****

Η ιδέα να τρέξει με ψηλοτάκουνα στην κίνηση παραλίγο να αποβεί μοιραία!

Φαίνεται ότι βιαζόταν, αλλά η ιδέα να τρέξει, για να διασχίσει ένα δρόμο με αρκετά πυκνή ροή αυτοκινήτων δεν ήταν καθόλου έξυπνη. Πόσο μάλλον, όταν σκέφτηκε να το κάνει αυτό, φορώντας ψηλοτάκουνα.

Η κοπέλα από το Μεξικό κρατούσε στο ένα χέρι το κινητό της και στο άλλο την τσάντα της και ξεκίνησε να διασχίσει τις τρεις λωρίδες. Οι σκηνές, ωστόσο, που καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας, είναι σοκαριστικές. Δεν είδε το αυτοκίνητο, που ερχόταν και όπως προσπάθησε να σταματήσει, έπεσε και βρέθηκε αμέσως κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Πιάστηκε κάτω από τους τροχούς και το αυτοκίνητο την έσυρε για μικρή απόσταση, μέχρι να σταματήσει ο οδηγός.

Έντρομοι μάρτυρες προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα στο αριστερό γόνατο και τον αγκώνα, τραύματα στο δεξί της χέρι και μελανιές σε όλο της το σώμα.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η κατάστασή της είναι σταθερή...


Ιερέας χαστούκισε μωρό στη βάπτιση
Καγκουρό εισέβαλε σε ποδοσφαιρικό αγώνα
8χρονη πιτσιρίκα παίζει εκπληκτικά Led Zeppelin στα ντραμς
με ψηλοτάκουνα στην κίνηση

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής