breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Ετοιμάζονται οι ομάδες για τη νέα χρονιά

ΕΠΣ Ημαθίας : Ετοιμάζονται οι ομάδες για τη νέα χρονιά

Αφού προηγουμένως τακτοποίησαν τα διοικητικά τους και οι περισσότερες προσέλαβαν και τον προπονητή της νέας περιόδου πήρε σειρά για τις ομάδες της περιοχής μας το στήσιμο του ρόστερ, αφού σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες από σήμερα θα ξεκινήσουν δειλά - δειλά την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Η αρχή βέβαια γίνεται με το ξεκαθάρισμα του περσινού έμψυχου υλικού. Ποιοί θα μείνουν από το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς και ποιοί θα φύγουν για να πάρουν σειρά οι ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος που έφυγε σε μια προσπάθεια να κλείσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν και η ομάδα να παρουσιαστεί καλυτερη.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις μας λένε ότι όπως συνέβει και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος δεν θα έχουμε μεγάλες ανακατατάξεις με τις ομάδες να στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στο ρόστερ της προηγούμενης χρονιας με λίγες προσθήκες.

Ετσι οι ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν στα ίδια με τα περσινά τους επίπεδα.

Εξαίρεση βέβαια αποτελούν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Γ’ Εθνική και αυτό είναι φυσικό αφου το μπάτζετ τους αναμένεται να μειωθεί με αποτέλεσμα οι παίκτες που αμείβονταν με μεγαλύτερα ποσά από αυτά που αντέχει το τοπικό πρωτάθλημα να αποχωρήσουν.

 

ΝΑΟΥΣΑ

Να δούμε όμως πως κινείται μέχρι στιγμής μια από τις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Γ’ Εθνική, η Νάουσα.

Πρέπει να θεωρείται όπως ήδη αναφέραμε δεδομένη, η μείωση του μπάτζετ της ιστορικής ομάδας και αυτό φυσικά διαφαίνεται και από τις πρώτες κινήσεις της.

Μέχρι στιγμής λοιπόν από την Νάουσα έχουν αποδεσμευθεί επτά παίκτες από το περσινό της ρόστερ από τους οποίους οι περισσότεροι είναι έμπειροι και ανήκαν στον βασικό της κορμό.

Πρόκειται για τον Τζημογιάννη, τον Γρηγοριάδη, τον Γιαννόπουλο, τον Μουρατίδη τον Χατζόπουλο, τον Κυζιρίδη και τον Τούφα, με τον τελευταίο να οδεύει προς τον Εδεσσαϊκό που κέρδισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο νεαρός Παντζερίδης ο οποίος φλερτάρει με ομάδα της Γερμανίας.

Στην αντίπερα όχθη τώρα επιστρέφει στην Νάουσα, ο ακραίος αριστερός οπισθοφύλακας Γρηγόρης Αργυρίου που την περσινή περίοδο είχε ξεκινήσει με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, για να καταλήξει στο Ροδοχώρι με την ομάδα του οποίου αγωνίστηκε μετά τον Ιανουάριο, ενω συμφώνησαν να παραμείνουν και για την επόμενη χρονιά ο εμβληματικός αρχηγός της Νάουσας Νίκος Περηφανόπουλος και ο Τρύφων Νίκου.

Εξυπακούεται βέβαια ότι η Νάουσα θα καλύψει την αποχώρηση των επτά παικτών που αναφέραμε από την μεταγραφική αγορά με νεαρούς και ταλαντούχους κυρίως ποδοσφαιριστές.

 

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕ Χαρίεσσας. Πρόκειται για τον Μιχάλη Σπυρίδη που αποκτήθηκε από τον γειτονικό Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που όπως είναι γνωστό υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία της Ένωσης μας.

Στον αντίποδα αποχώρησε από την ομάδα της Χαρίεσσας ο 24χρονος Νίκος Φωτιάδης.

3 Δύο ακόμη ανανεώσεις συνεργασίας με παικτες που προέρχονται από τις τάξεις του ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΑΟ Μαρίνας. Πρόκειται για τον 29χρονο Λευτέρη Πέγιο και τον 30χρονο Ρόνι Λούκα που όπως ηδη αναφέραμε αποτελούν γέννημα θρέμμα της ομάδας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής