breaking news Νέο

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στη Σκιάθο (22-25 Ιουνίου 2018)

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στη Σκιάθο (22-25 Ιουνίου 2018)

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας, κλείνοντας τη χορευτική σεζόν 2017-2018, συμμετείχε με τη νεανική - εφηβική του ομάδα στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών της Σκιάθου.  Η Χορευτική ομάδα, με φορεσιές Επισκοπής Νάουσας και Φλώρινας, έκανε παρέλαση μαζί με άλλους Συλλόγους σε κεντρικούς δρόμους της Χώρας και κατέληξαν στο κατάμεστο από κόσμο Παλιό Λιμάνι, όπου κάθε χορευτική ομάδα παρουσίασε το πρόγραμμά της.

Τα παιδιά του Λ.Ε.Β. ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους τραγουδώντας «Μακεδονία ξακουστή» και στη συνέχεια ξεσήκωσαν τον κόσμο με χορούς από τη Μακεδονία. Καταχειροκροτήθηκαν και εισέπραξαν θερμότατα σχόλια, τόσο για την εμφάνιση, όσο και για το ήθος τους.

Στον ελεύθερο χρόνο της η αποστολή του Λυκείου περιηγήθηκε στα γραφικά δρομάκια της χώρας, γεύτηκε τοπικά γλυκά και εδέσματα, επισκέφτηκε κάποια από τα αξιοθέατα του νησιού (Μπούρτζι, σπίτι του Παπαδιαμάντη, Μονή Παναγίας Εικονίστριας- Κουνίστρας), κολύμπησε στις υπέροχες παραλίες της Μεγάλης Άμμου και των Κουκουναριών!

Τόσο η εκπροσώπηση του Λ.Ε.Β., όσο και η συνεργασία του με τους φορείς και επαγγελματίες ήταν άψογη. 

Το Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή και τη στήριξη σε κάθε του δράση!

 

                                                                                                Το Δ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής