breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλό καλοκαίρι συντρόφισσες και σύντροφοι.

 

Παλιά, επί ΠΑΣΟΚ, είχαμε τα μπάνια του λαού τέτοιες μέρες στην Ελούντα, με τον Ανδρέα, τη Μιμή, το Γκιόργκι Λιάνη, την Έλλη Στάη, τον Παπούλια και τα άλλα παιδιά. Αυτή η Μιμή στα νιάτα της, κόλασε τον Ανδρέα και από την Αλλαγή μας...άλλαξε τα φώτα.

 

Ωραίες εποχές αδέρφια. Τότε που ο άρχοντας έριχνε τις γυροβολιές του στη Ρίτα Σακελαρίου, ενώ η Δήμητρα, πιο ευαίσθητη, εντρυφούσε στο Νίκο Καββαδία και τους στίχους του για το Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «στο ρογοβύζι ανατριχιάζαν τα παιδιά κι ο γέρος έλιαζε, ακαμάτης, τ’ αχαμνά του».

 

Διότι η Δήμητρα πάντα νοιαζόταν για την...αλλαγή του Ανδρέα, αλλά και άλλων γέρων. 

 

Όχι όπως σήμερα με τον Alexis, που δεν μπορεί να ψηλώσει ούτε ένα...περιστέρι, μακριά από την Περιστέρα του.
 

Θα μου πείτε ότι οι Έλληνες έχουν να δουν μπάνια, από την εποχή του Σημίτη, τότε που οι τράπεζες έδιναν αβέρτα διακοποδάνεια. Μέχρι και για «μασατζίδικο» υπήρχε το κατάλληλο δάνειο και η πιστωτική κάρτα. Τα πάντα όλα τότε. Έξτρα περιποίηση καρντάσια της Νότιας Μακεδονίας.

 

Τώρα φάτε στη μάπα το Ζάεφ και τη Ζάεβα, που μας έχουν φάει και τη Χαλκιδική και εμείς άντε να ξανατραγουδήσουμε το «τι ζητάν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητά η Ζάεβα στα ελληνικά μπιτς μπαρ».

 

Ε ρε Μακεδονία του Αιγαίου που σας χρειάζεται ρεεεε.

 

Και να ήταν μόνο αυτό;

 

Σε λίγο τέλος και οι παραλίες της Πρέβεζας, αφού ο Κοτζιάς είναι έτοιμος να τη δώσει αντιπαροχή στο Ράμα, για να μας δώσει η Μέρκελ καμιά 30 ευρώπουλα, να πάρουμε ένα παγωτό στην Ψαρρού.

 

Θυμάμαι ρε τα πάρτι που κάναμε στη Μύκονο. Με το Γαλάτη, τον Κωστόπουλο, την Τζένη, το Γαβαλά, τον Κωστέτσο και τις άλλες μοδίστρες. Υπέροχες χρονιές, τσακ χτυπούσες το δάνειο με επιτόκιο 666%, έπαιρνες και την οικονομική εφημερίδα για σκιά στην ξαπλώστρα του Νάμος, ρουφούσες και την κοιλιά λιγάκι και τσαααακ, το χτυπούσες το πιπίνι.

 

Όχι τίποτε πονηρό, συνοδοί πολυτελείας και τέτοια που βλέπουμε σήμερα με τους Άραβες να τα κάνουν όλα της...Μέκκας το κάγκελο.

 

Μόνο για κανένα σουσέλ και αυτό κερασμένο από το μπάρμαν το συμπατριώτη μας, από την Άνω Πλατανιά, που μιλούσε τα αγγλικά, όπως ο Αλέξης!

 

Καλά μπάνια λοιπόν, στον Τριπόταμο και πολύ σας πέφτει εθνίκια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής