breaking news Νέο

Μικρά - μικρά και ενδιαφέροντα

Μικρά - μικρά και ενδιαφέροντα

3 Με τον Διευθυντή του γραφείου του, έναν φίλο του και τον γιό του Γιαννάκη έφθασε λίγο πριν τις 11 το πρωί στη Βέροια ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος ότι θα κάνει, ενημερώνοντας μέλη της διοίκησης των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας την περασμένη εβδομάδα.

3 Δεν έλλειψαν τα χαριεντίσματα και τα πειράγματα ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Γρηγόρη Τρούπκο, αφού οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την εποχή που μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο, συμμετέχοντας στις αποστολές των εθνικών μας ομάδων παίδων, νέων και ελπίδων!

3 Κάποια στιγμή ο Θοδωρής Ζαγοράκης απευθυνόμενος προς τον Θωμά Τρούπκο, ρώτησε να μάθει για το ποιοί παίκτες παίρνουν μέρος με τους Παλαίμαχους της Βέροιας και πως παίζουν. Ομως ο “Μπίλιας” του... ξέκοψε κάθε ενδιαφέρον, λέγοντας: «Ε, όχι και να σου πούμε πως παίζουμε;», με τον Καβαλιώτη στην καταγωγή βετεράνο παίκτη να σκορπά ένα χαμόγελο!

3 Πάντως πέρα από τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας αυτός τον Σεπτέμβριο, θα έχει και ενδιαφέρον να δούμε και τον νικητή! Γιατί το λέμε αυτό; Μα για το ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε γνωστό πως η ομάδα των φίλων του είναι αήττητη μέχρι τώρα, ενω από την άλλη οι “κυανέρυθροι” της Βέροιας με τον Γιώργο Χατζάρα στον πάγκο τους έχουν να παρουσιάσουν ένα νικηφόρο σερί “18 στα 18” (όχι τίποτα άλλο Γιώργο Χατζάρα για να μην το λησμονούν κάποιοι κακεντρεχείς...).

3 Με 4 κιλά ρεβανί αποχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τη Βέροια, προσφορά του Τάκη Παπατζίκου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής