breaking news Νέο

Και με τη βούλα διοίκηση στον ΓΑΣ Βέροια

Και με τη βούλα διοίκηση στον ΓΑΣ Βέροια

Και με την “βούλα” από την περασμένη Δευτέρα υπάρχει διοίκηση στον ΓΑΣ Βέροια. Διορισμένη και με συγκεκριμένες υποχρεώσεις μεν, νόμιμη δε, καθώς εκπρόσωπος της παρέλαβε το έγγραφο του διορισμού της από το πρωτοδικείο.

Ετσι από χθες Τρίτη ξεκίνησαν και επισημα οι διαδικασίες για την διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης μέσα από την οποία όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί θα εκλεγεί η πρώτη διοίκηση ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Βέβαια οι διαδικασίες για την πρόσκληση σε Γενική Συνελευση έχουν ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα που κατατέθηκε στο πρωτοδικείο της πόλης αίτηση για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης με την εγγραφή μελών του ΓΑΣ και τις επαφές με οικονομικούς παράγοντες της πόλης.

Ηδη μέχρι πρόσφατα είχαν γραφεί περισσότερα από 150 νέα μέλη τα οποια και θα εκλέξουν την νέα διοίκηση ενώ οι επαφές με τους οικονομικούς παράγοντες της πόλης και όχι μόνο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι διαδικασίες λοιπόν για την επανεκκίνηση της Βέροιας έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οσον αφορά τους αδελφούς Μπίκα που είναι ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων που απαρτίζουν το διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ μπορεί να μην έχουν απαντήσει ακόμη, όμως όλα δείχνουν οτι τελικά με τον ένα - έμμεσα - τοποθετώντας συνεργάτες τους στο ΔΣ που θα προκύψει από την Γενική Συνέλευση - ή με τον άλλο τρόπο άμεσα θα είναι παρών στην προσπάθεια που γίνεται για την επανεκκίνηση με σωστό προσανατολισμό αυτή τη φορά της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου της Βέροιας.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Σε επαφές που είχαν μέλη της διορισμένης διοίκησης με τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα στην ΠΑΕ λίγο πριν αυτή αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και κυρίως με τον Γιώργο Κικερίδη που είχε στήσει την τελευταια ομάδα πληροφορήθηκαν ότι υπάρχουν 12 τουλάχιστον ταλαντούχοι και νεαροί ποδοσφαιριστές που την περσινή περίοδο δόθηκαν δανεικοί σε διάφορες ομάδες και συνεπώς ουσιαστικά ανήκουν στον ΓΑΣ που μπορούν να τους διεκδικήσουν. Ετσι η ομάδα ξεκινάει με μια βάση 12-14 περίπου νεαρών παικτών και πάνω σ’ αυτήν θα χρειαστεί να προσθέσει για να δημιουργήσει το φετινό της ρόστερ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής