breaking news Νέο

Φρόσω Καρασαρλίδου : «Τι είναι πατριωτισμός;»

Φρόσω Καρασαρλίδου : «Τι είναι πατριωτισμός;»

Την ενόχλησή της για τη διαδικτυακή επίθεση που δέχεται για τις θέσεις της όσον αφορά στη «Συμφωνία των Πρεσπών», εξέφρασε σε άρθρο της με τίτλο «Τι είναι πατριωτισμός;», σε ηλεκτρονική εφημερίδα της Αθήνας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου. Θέτοντας ως βασική αρχή ότι πατρίδα σημαίνει ελευθερία του λαού, κάτι που δε συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας, όπως είπε, που ζει τον εφιάλτη των μνημονίων, έδωσε το δικό της ορισμό για τον πατριωτισμό και δηλώνοντας αμετακίνητη ως αριστερή, ότι θα υποστηρίζει τη συμφιλίωση των λαών με όποιο κόστος,  έγραψε χαρακτηριστικά :

«Προσωπικά μηνύματα καταφτάνουν στο κινητό μου και στα κοινωνικά δίκτυα. Πάνω κάτω λένε : Ντροπή σου, στηρίζεις το ξεπούλημα της Μακεδονίας για μια καρέκλα, πως θα τολμήσεις να βγεις στο δρόμο; Κάποιος, μάλιστα, έφτασε να ρωτήσει σε μια καφετέρια τον πατέρα μου, άνθρωπο δημοκράτη και νηφάλιο, γιατί δε με σφάζει στο γόνατο!

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το λυπηρό του πράγματος. Όταν, δηλαδή, τα επιχειρήματα αντικαθίστανται από προσωπικές επιθέσεις και απειλές».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής