breaking news Νέο

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα η Βασίλισσα του Βορρά, συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών στο ΓΑΣ Βέροια

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα η Βασίλισσα του Βορρά, συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών στο ΓΑΣ Βέροια

Συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών στο ΓΑΣ Βέροια και παράλληλα προετοιμάζεται το έδαφος για την πρώτη, ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια, Γενική Συνέλευσή του, μέσα από την οποία θα εκλεγεί η νέα διοικηση, που θα οδηγήσει τον ιστορικό Σύλλογο και πάλι στην κανονικότητα.

Οι ενέργειες των μελών της διορισμένης διοίκησης, για να βγει από το αδιέξοδο, στο οποίο την έχουν οδηγήσει αυτοί που τη διοίκησαν τα τελευταία χρόνια, συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα η θρυλική Βασίλισσα του Βορρά θα βρεθεί και πάλι σε ξέφωτο.

Για να συμβεί όμως αυτό και για να μην επιστρέψει και πάλι “σε πέτρινα χρόνια”, σαν κι αυτά που ζει σήμερα, χρειάζεται την παρουσία - με τη μορφή μέλους - των οπαδών της, κάτι που με την αρθρόα εγγραφή τους φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί οι Βεροιώτες φίλαθλοι.

Τα μέλη του ΔΣ, στα οποία μπορούν να απευθυνθούν όσοι θέλουν να εγγραφούν, για να έχουν δικαίωμα στο “εκλέγειν και εκλέγεσθαι” και παράλληλα να αποτελέσουν την ασπίδα της ομάδας στη συνέχεια, είναι:

Πρόεδρος: Σακαλής Μιχάλης

Αντιπρόεδρος: Κουτσιώνης Γιώργος

Γεν. Γραμματέας: Τσιμόπουλος Κώστας

Ταμίας: Αράβας Γιώργος

Μέλη: Γαλανομάτης Γαβριήλ, Ιωαννίδης Ιωάννης, Αράβας Βασίλειος, Διαμάντης Στέργιος και Ασλάνογλου Κώστας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής