breaking news Νέο

Επίσκεψη Κατερίνας Παπακώστα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Επίσκεψη Κατερίνας Παπακώστα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ενημερωτική επίσκεψη στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και επικεφαλής του Ν.Ε.Ο., Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου. Η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ταμείου κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη για τη στρατηγική του Ταμείου, εστιάζοντας σε δύο άξονες που συμπεριλαμβάνονται και στο πρόγραμμα του ΝΕΟ:

                α.Το ρόλο του Ταμείου, σε σχέση με την πρόταση του ΝΕΟ να είναι ο φορέας που θα αναλάβει τη διαχείριση των κόκκινων στεγαστικών δανείων.

                β.Να αναλάβει το Ταμείο συντονιστικό ρόλο ως αναπτυξιακός χρηματοδότης της αυτοδιοίκησης, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις απομακρυσμένες και αραιοκατοικημένες περιοχές της Χώρας. Στόχος είναι αυτοί να επωφεληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η πρόταση του ΝΕΟ είναι η λειτουργία του Ταμείου ως αναπτυξιακός σύμβουλος και χρηματοδότης, παρέχοντας τεχνογνωσία και μεθοδολογία στους 80 και πλέον δήμους της χώρας που αδυνατούν,  παρέχοντας πόρους, μέσα και προσωπικό, προκειμένου να ενταχθούν σε αναπτυξιακά προγράμματα. Αυτά θα ωφελήσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών σε απομακρυσμένες και αραιοκατοικημένες περιοχές.

Τέλος, συζήτησε την προοπτική το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να έχει σημαντικό ρόλο εν όψει της δημιουργίας αναπτυξιακής τράπεζας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής