breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις

  • Παράξενες ειδήσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Παράξενες ειδήσεις

Μια από τις χειρότερες περιόδους ξηρασίας αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το Ιράν, με τους αξιωματούχους να προσπαθούν να εξηγήσουν, αλλά και να επιλύσουν το πρόβλημα.

Ένας στρατηγός των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων έχει μια, μάλλον αιρετική άποψη, για την αιτία της μεγάλης ξηρασίας, που πλήττει το Ιράν, κατηγορώντας το Ισραήλ ότι με κάποιο τρόπο έχει «κλέψει» τα σύννεφα της χώρας!

Ο Στρατηγός Γκόλαμ Ρεζά Τζαλάλι, επικεφαλής του Οργανισμού Πολιτικής Άμυνας του Ιράν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατηγόρησε το διαχρονικό εχθρό της χώρας του, το Ισραήλ, ότι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην «ύποπτη» κλιματική αλλαγή που παρουσιάστηκε. 

Ο στρατηγός μάλιστα υποστηρίζει ότι οι ερευνητές του ιρανικού στρατού έχουν αποδείξεις ότι το Τελ-Αβίβ, σε συνεργασία με κάποιους συμμάχους του, επηρεάζουν τις βροχοπτώσεις στο Ιράν.

«Η ξένη παρέμβαση είναι ύποπτη να έχει παίξει ενεργό ρόλο στην κλιματική αλλαγή», τόνισε ο Τζαλάλι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Isna και αναμεταδίδει το RT.

«Συνεργαζόμενες ομάδες από το Ισραήλ και μια ακόμη γειτονική χώρα κάνουν τα σύννεφα που μπαίνουν στο Ιράν, ανίκανα να παράγουν βροχή. Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε περιπτώσεις κλοπής σύννεφων και κλοπής χιονιού», τόνισε ο ίδιος.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να τονίσει τους ισχυρισμούς του, ο Τζαλάλι, παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας, που δείχνουν ότι στις ορεινές περιοχές άνω των 2.200 μέτρων μεταξύ του Αφγανιστάν και της Μεσογείου, υπήρχε χιόνι, εκτός από την επικράτεια του Ιράν.

Πάντως οι μετεωρολόγοι εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με τις αιτιάσεις του Στρατηγού Τζαλάλι. Ο επικεφαλής της ιρανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας σημείωσε ότι ο Τζαλάλι «πιθανότατα έχει έγγραφα, για τα οποία δεν γνωρίζω, όμως με βάση τη γνώση της μετεωρολογικής επιστήμης, δεν είναι δυνατόν για μια χώρα να κλέψει το χιόνι ή τα σύννεφα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη όμως, ένας άλλος Ιρανός ερευνητής τόνισε ότι θα πρέπει να ερευνηθούν προσεκτικά οι αιτιάσεις του Στρατηγού.

- Τελικά δεν ... ψεκάζουν μόνο εμάς!

• Άναψαν το... χριστουγεννιάτικο δέντρο ... μέσα στον Ιούλιο!

Το Σάββατο το βράδυ, 7 Ιουλίου 2018, γύρω στις 22:00 το βράδυ, κάποιος αποφάσισε (;) να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας! Το ασυνήθιστο θέαμα προκάλεσε την έκπληξη όλων των διερχόμενων, όπως ήταν φυσικό, οι οποίοι και απαθανάτισαν το γεγονός, που γρήγορα έγινε viral!!

  • Μάλλον επηρεάστηκε από τις φθινοπωρινές θερμοκρασίες...

• Επεισοδιακός γάμος στη Λάρισα : Έπιασαν καλεσμένη να κλέβει τα «φακελάκια» για τους νεόνυμφους!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το ρόλο που έπαιζε γυναίκα που βρισκόταν ως καλεσμένη στο σπίτι των μελλόνυμφων στην περιοχή της Λάρισας.

Το γλέντι, όπως συμβαίνει κατά το έθιμο, είχε ανάψει στο σπίτι, όμως δε το διασκέδαζαν όλοι. Η ηλικίας 45 με 50 ετών γυναίκα φέρεται την ώρα της χαράς, να «ξαφρίζει» φακελάκια με χρήματα, που έφερναν στο μελλόνυμφο ζευγάρι καλεσμένοι.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η γυναίκα φέρεται να πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που είχε κρύψει καλά πάνω στο σώμα της.

Ακολούθησε ένας κακός χαμός, που κατέληξε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας, εκεί όπου οι αστυνομικοί άναυδοι έγιναν θεατές του πρωτοφανούς επεισοδίου.

  • Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη…

• Σε αυτό το ελληνικό χωριό τα καταστήματα ανοίγουν στις 11 το βράδυ!

Το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ! Το μεγαλύτερο χωριό της βόρειας πλευράς, ουσιαστικά αποτελεί δεύτερο κέντρο της, καθώς εκεί βρίσκεται το τρίτο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ικαρίας. Έχει πάνω από 300 μόνιμους κατοίκους και είναι αραιοκατοικημένο μέσα σε πυκνό καταπράσινο δάσος, που καταφέρνει να διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του.

Το χωριό έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή των κατοίκων και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων, που ανοίγουν αργά το βράδυ, κάνοντας διάσημο το χωριό, για τον «Ικαριώτικο χρόνο».

Το πιο γραφικό ίσως ορεινό χωριό, ο Χριστός Ραχών, ζει τη… νύχτα, αφού είναι μάλλον απίθανο να συναντήσετε άνθρωπο πριν από το μεσημέρι, συνήθεια που έχει τις ρίζες της στην εποχή των πειρατών. Όλη την ημέρα τα πάντα είναι κλειστά και κανείς δεν κυκλοφορεί στους δρόμους. Κατά τις 7 το απόγευμα η ζωή αρχίζει νωχελικά, ενώ γύρω στις 10-11 το βράδυ θα δείτε όλα τα μαγαζιά ανοιχτά, από τα ψιλικατζίδικα έως τα μίνι μάρκετ!

- Τελικά ίσως στην Ικαρία να έχουν βρει το ελιξίριο της μακροζωίας, αφού οι Ικαριώτες ζουν κατά μέσο όρο δέκα χρόνια περισσότερο από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους.

• Παρ' ολίγον τραγωδία σε γύρισμα βίντεο ενός γάμου!

Η Τσεγιέν και ο Λούκας Κοπέτσκα από τη Φρεντόνια του Ουισκόνσιν, λίγο αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, κάθισαν σε ένα τραπέζι πικνίκ για τις ανάγκες του γαμήλιου βίντεο. Όμως ξαφνικά κοίταξαν πάνω και είδαν έναν τεράστιο κλαδί να έρχεται κατά πάνω τους.

Αμέσως απομακρύνθηκαν και γλίτωσαν με μικρές γρατζουνιές. Ωστόσο, επειδή μάλλον έχουν αίσθηση του χιούμορ, συμπεριέλαβαν το απόσπασμα στο τελικό βίντεο γάμου, που δεν άργησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

- Η καλύτερη διαπίστωση, αν έχεις αίσθηση του χιούμορ, είναι η αντίδρασή σου!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής