breaking news Νέο

Μια από τα ίδια και φέτος για τις ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας ;

Μια από τα ίδια και φέτος για τις ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας ;

Διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, οι ομάδες της περιοχής μας βγάζουν τα πλάνα της νέας περιόδου από το συρτάρι των γραφείων τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία της νέας περιόδου, καθώς σε λιγότερες από πενήντα ημέρες, οφείλουν να είναι έτοιμες για τη σέντρα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, που, όπως κάθε χρόνο, ξεκινάνε με τους αγώνες του κυπέλλου το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Και όμως η μεταγραφική αγορά της Ημαθίας συνεχίζει να κινείται σε αργούς ρυθμούς.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η «χαμηλή πτήση» των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας στη μεταγραφική αγορά κανέναν δεν εκπλήσσει, αφού λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενη, μιας και το ίδιο επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. Οι ομάδες της Ημαθίας, εκτός από κάποιες, μεμονωμένες περιπτώσεις, περιορίζονται στην ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ τους τη χρονιά που έφυγε, με λίγες προσθήκες και αυτές συνήθως όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Το ίδιο λοιπόν αναμένονταν να συμβεί και φέτος, μια πρόβλεψη που απλά επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αποκλίσεις όσον αφορά τους περσινούς συσχετισμούς των ομάδων και θα δούμε μια από τα ίδια.

Αν μάλιστα λάβουμε σαν δεδομένο όσα προανήγγειλε ο εκπρόσωπος της επιτροπής πρωταθλήματος, στην τελευταία συνάντηση που είχε με τις ομάδες στον πολυχώρο της Ελιάς, που επιχειρεί να φτιάξει ομελέτα, δίχως να μπει στη διαδικασία να «σπάσει αυγά», από το φόβο μήπως και δυσαρεστήσει κάποιον από τα αγαπημενα παιδιά της Ένωσης, τότε δεν πρόκειται ούτε και φέτος να αλλάξει κάτι και στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα έχουμε δύο – τρεις πρωταγωνιστές, έναν – δύο αδιάφορους και τους υπόλοιπους κομπάρσους και χαμένους από χέρι, όταν αντιμετωπίζουν τις ομάδες, που το ρόστερ τους αποτελείται εξ' ολοκλήρου από λεγεωνάριους, εκτός κι αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν κι αυτοί την ίδια τακτική!!

Ένα πρωτάθλημα άχρωμο, άοσμο και άγευστο!! γιατί έτσι βολεύει και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ξεχωρίσουν οι τρεις – τέσσερις συχνοί επισκέπτες των γραφείων της ΕΠΣ Ημαθίας.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής