breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις

  • Παράξενες Ειδήσεις
  • Παράξενες Ειδήσεις
  • Παράξενες Ειδήσεις
  • Παράξενες Ειδήσεις

• Γυναίκα οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο με έναν άντρα πάνω στο καπό. Οδηγός και «επιβάτης» τα έλεγαν στο κινητό!

Καθώς οδηγούσε ανέμελος στον πιο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι, ο Ντάνιελ Μίντα έγινε μάρτυρας ενός απίθανου περιστατικού, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο και διέθεσε στον τηλεοπτικό σταθμό CBS. Ο φοιτητής μηχανολογίας είδε ξαφνικά να τον προσπερνά ένα μαύρο αυτοκίνητο, στο καπό του οποίου βρισκόταν ένας άνδρας, που μιλούσε στο κινητό! Το πολυτελές αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα, που επίσης μιλούσε στο τηλέφωνο, το πιθανότερο με τον άνδρα που ήταν πάνω στο καπό. Κι όλα αυτά με το αυτοκίνητο να κινείται με 120 χλμ/ώρα!

Όπως σημειώνει ο αυτόπτης μάρτυρας, παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης, και οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης έδειχναν ήρεμοι.

«Ήταν τρομακτικό και συνάμα τρελό και αστείο. Δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο», περιγράφει ο Μίντα.

«Έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω τους. Αν έπεφτε από το καπό, θα κατέληγε πάνω μου. Το πιο παράξενο είναι ότι και οι δύο τους έδειχναν πολύ ήρεμοι, σα να μη συνέβαινε τίποτα», προσθέτει.

Οι αρχές της Φλόριντα έχουν τα στοιχεία του οχήματος και έχουν ξεκινήσει έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Προς το παρόν πάντως το ριψοκίνδυνο ζευγάρι κυκλοφορεί ελεύθερο...

• Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βγήκε βόλτα με ένα... φίδι στο λαιμό της!

Πρωτοτύπησε μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη και αντί να βάλει ένα φουλάρι ή κάποιο κόσμημα στο λαιμό της, αποφάσισε να βάλει ένα... φίδι και να βγει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γυναίκα τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών.

Την ασυνήθιστη αυτή εικόνα απαθανάτισε η Eurokinissi

• Τραγωδία: Πλήρωσε το μάστορα με σεξ αλλά και οι δύο πέθαναν από δηλητηρίαση στο γκαράζ!

Φριχτό θάνατο βρήκαν 2 άτομα σε γκαράζ του Νιούαρκ στις ΗΠΑ, σε μια μυστήρια υπόθεση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, ο Καχάλι Τζόνσον ερευνώντας μία έντονη μυρωδιά γκαζιού, άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και αντίκρισε την 39χρονή σύζυγό του μαζί με έναν άγνωστο άνδρα να κείτονται νεκροί σε κοντινή απόσταση.

Από όσα κατέθεσε η μητέρα της, προέκυψε ότι η 39χρονη χρειάστηκε ένα φίλτρο λαδιού για το αυτοκίνητό της και έτσι τηλεφώνησε στο μηχανικό. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο μηχανικός επισκέφθηκε το σπίτι, για να αντικαταστήσει το φίλτρο στο ΙΧ. Η 37χρονη έκανε σεξ μαζί του αντί πληρωμής μέσα στο γκαράζ.

Το μοιραίο λάθος τους ήταν ότι άφησαν το αυτοκίνητο σε λειτουργία, με αποτέλεσμα σε λίγη ώρα να πέσουν νεκροί από το μονοξείδιο του άνθρακα, που έβγαινε από την εξάτμιση.

Η οικογένεια τώρα στρέφεται κατά της εταιρείας που διαχειρίζεται το συγκρότημα οικιών και το κοινόχρηστο γκαράζ, διότι δεν υπήρχαν μηχανισμοί ασφαλείας και ένδειξη υψηλής συγκέντρωσης μονοξείδιου.

•Iνδός δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές μίας εβδομάδας στους 3.500 υπαλλήλους του

Ιδιαίτερα γενναιόδωρος αποδείχθηκε ένας Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύριά του, κάνοντας δώρο σε 3.500 υπαλλήλους του, διακοπές μίας εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ινδός δισεκατομμυριούχος, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αποφάσισε να σπονσοράρει τις διακοπές των χιλιάδων υπαλλήλων του, κλείνοντας περισσότερα από δέκα πανάκριβα ξενοδοχεία της τουρκικής πρωτεύουσας, για να καλυφθούν οι ανάγκες διαμονής των τρισευτυχισμένων υπαλλήλων του.

Μάλιστα, εκτός από τα έξοδα διαμονής αλλά και τα έξοδα για τη μετάβασή τους στην Κωνσταντινούπολη, ο ανοιχτοχέρης Ινδός έχει μεριμνήσει και για τη διασκέδασή τους, καθώς έχουν προγραμματιστεί ειδικές ξεναγήσεις στο Τοπ Καπί, στην Αγία Σοφία αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της πόλης.

Σύμφωνα με πηγές, το κόστος αυτής της «απόβασης» στην Πόλη θα ανέλθει περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φαντάζει αμελητέο για τον Ινδό κροίσο, που αποφάσισε να προσφέρει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στους υπαλλήλους του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ειδικές πτήσεις τσάρτερ έχουν ναυλωθεί για τη μεταφορά των υπαλλήλων των εταιρειών του Ινδού μεγιστάνα, καθώς πολλοί από τους 3.500 προνομιούχους υπαλλήλους του θα μεταφερθούν από 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου, ενώ στο «πακέτο» των διακοπών προβλέπεται και μπόνους 1 εκατομμυρίου για τα ψώνια και τη διασκέδαση των «πιο τυχερών υπαλλήλων του πλανήτη».

• Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο στις Μπαχάμες

19χρονο μοντέλο βρισκόταν μαζί με το σύντροφό της και την οικογένεια του διακοπές στις Μπαχάμες. Το μοντέλο θέλησε να εκμεταλλευτεί τα εξωτικά νερά για κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες θα ανέβαζε στα social media.

Η Katarina Zarutskie βρισκόταν στο Staniel Cay, όπου είδε αρκετούς τουρίστες να κολυμπούν ανάμεσα σε καρχαρίες και αποφάσισε να βουτήξει μαζί τους στη θάλασσα, για να βγάλει μερικές φωτογραφίες.

»Από την εμπειρία μου στο σερφ αλλά και τις καταδύσεις, ξέρω ότι οι συγκεκριμένοι καρχαρίες δεν είναι επικίνδυνοι συνήθως. Έχω δει εκατοντάδες φωτογραφίες στο instagram, όπου τουρίστες ποζάρουν δίπλα στους καρχαρίες», δήλωσε.

Ένας από τους ντόπιους την ενθάρρυνε να επιπλεύσει, για να βγάλει καλύτερη φωτογραφία και τότε ο καρχαρίας τη δάγκωσε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής