breaking news Νέο

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ : Με την ίδια πετυχημένη συνταγή

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ : Με την ίδια πετυχημένη συνταγή

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Μακροχωρίου συνεχίζει και φέτος τον δρόμο που χάραξαν αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια. Την δημιουργία μιας ομάδας, το ρόστερ της οποίας αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους στην συντριπτική πλειοψηφά του ποδοσφαιριστές δίχως οικονομικά ανοίγματα που σχεδόν πάντα οδηγούν τις ομάδες σε περιπέτειες.

Η νέα διοίκηση είναι 11μελης, ολοι νεαρής ηλικίας κάποιοι από τους οποίους έχουν προϋπηρεσία στα διοικητικά της ομάδας του Μακροχωρίου, όπως ο Γιάννης Μηνάς ο οποίος αναβαθμίστηκε από Γενικός Αρχηγός σε πρόεδρο του ΔΣ και ο Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου που αποχώρησε από την προεδρία στην οποία βρίσκονταν τα τελευταία τρια χρόνια και παρέμεινε στην διοίκηση απλός στρατιώτης προκειμένου να βοηθησει την νέα προσπάθεια.

Το περσινό ρόστερ που αποτελείτο από νεαρούς και ταλαντούχους παικτες με ελάχιστες εξαιρέσεις παραμένει στην ομάδα ενω εδώ και πολυ καιρό έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους κυρίως νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να αντικατασταθούν αυτοί που αποχωρούν όλοι σχεδόν λόγω σπουδών οπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (στη Γυμναστική Ακαδημία στην Κομοτηνή, ο Σιμπρής, ο Γκιουλέκας, αλλά και να ενισχυθεί η ομάδα εκει που εδειξε την περίοδο που πέρασε ότι πονάει. Ηδη έχει συμφωνήσει με δυο τερματοφύλακες καθώς οι δύο που υπήρχαν την περσινή περίοδο ο Σουροβίκης και ο Συμπρής αποτελούν παρελθόν. Εκτος όμως απο τους δυο τερματοφύλακες έχει συζητήσει με 10 ακόμη τουλάχιστον παίκτες με πολλούς από τους οποίους φαίνεται να τα έχει βρει.

Επίσης η νέα διοικηση του Μακροχωρίου φέρεται αποφασισμένη εκτος από το παιδικό να συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα Νέων που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά η ΕΠΣ Ημαθίας.

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντυπωση είναι η καθημερινή παρουσία ανθρώπων της Νέας Διοίκησης στο γήπεδο το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό στολίδι, ενω σε νέες βάσεις θα μπουν και τα τμήματα υποδομής της ομάδας το οποίο ετσι κι αλλιώς ήταν αναβαθμισμένα και από τα πιο πολυπρόσωπα που λειτουργούν στην Ημαθία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής