breaking news Νέο

Ικανοποίηση στον Φίλιππο για την υλοποίηση του σχεδιασμού

Ικανοποίηση στον Φίλιππο για την υλοποίηση του σχεδιασμού

Με τον καλύτερο τρόπο (σε συντομο χρόνο και την επιθυμία που υπηρχε πάνω στο πλάνο της αντιπροσωπευτικότητας των παικτών) υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου, ενόψει της παρουσίας του στο επικείμενο πρωτάθλημα (επιστροφή στην ουσία) της Β’ Εθνικής. Ηλίας Λαζός και Δημήτρης Γκίμας (φωτό) νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την ανανέωση της συνεργασίας των 7 παικτών, πάνω στους οποίους στηρίχθηκε κατά βάση η περυσινή εξαιρετική πορεία των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και “καπάκι” προστέθηκαν δυο νέες παρουσίες στο ρόστερ της ομάδας, αυτή του Σισμάνη και του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο τελευταίος, βέβαια, (γεννημένος στις 14/5/1993) με καταγωγή από το Αιγίνιο είναι παλιός γνώριμος μας στον Φίλιππο, καθώς είχε αγωνισθεί σ’ αυτόν και την σαιζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ετσι, το μόνο που απομένει στον Φίλιππο για να ξεκαθαρίσει είναι το θέμα του Ηλία Μόρα. Ο νεαρός παίκτης περιμένει να δει σε ποιά σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα περάσει και κάτοικος πόλης θα είναι, οπότε και θα μπορεί να γνωρίζει για το αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Φίλιππο και στη νέα χρονιά.

 

Ξεκίνημα στις 20 Αυγούστου

Ακόμα, οπως έγινε γνωστό, στις 20 Αυγούστου έχει ορισθεί το πρώτο ραντεβού των παικτών του Φιλίππου, εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

Η Νίκη Βόλου στη Β' Εθνική, καθώς

οι απίστευτες κι όμως, μπασκετικές

καραμπόλες συνεχίζονται

Η ΑΕΛ δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και έτσι υποβιβάστηκε οικειοθελώς στα τοπικά, Νίκη Βόλου πήρε την θέση της, ενώ τους Βολιώτες θα αναπληρώσει στην Γ' Εθνική ο ΑΟ Καλαμπάκας.

Η Νίκη Βόλου, λοιπόν, στη Β' Εθνική, καθώς οι απίστευτες κι όμως, μπασκετικές καραμπόλες συνεχίζονται

Οι απίστευτες κι όμως μπασκετικές "καραμπόλες" συνεχίζονται στις μικρές κατηγορίες σε ένα γαϊτανάκι που δεν έχει τελειωμό! Μέχρι και τώρα μια σειρά από ομάδες όπως ο Αρκαδικός έχουν δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα και έτσι ο χάρτης των κατηγοριών αλλάζει συνέχεια. Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των αποχωρήσεων είναι η ΑΕ Λάρισας. Οι Θεσσαλοί αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και να υποβιβαστούν οικειοθελώς στα τοπικά πρωταθλήματα. Ετσι την θέση της ΑΕΛ στην Β' Εθνική θα πάρει όπως όλα δείχνουν η Νίκη Βόλου (απομένει η επισημοποίηση από την ΕΟΚ).

Η Νίκη ήταν η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο, καθώς είχε κερδίσει στα σχετικά μπαράζ τον Πολύγυρο. Η άνοδος της ομάδας της Μαγνησίας στη Β' Εθνική αφήνει μια κενή θέση στην Γ' Εθνική. Την θέση αυτή αναμένεται να καλύψει ο ΑΟ Καλαμπάκας.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας προανήγγειλε την επικείμενη άνοδό της στην Β' Εθνική, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και στην οποία γινόταν φυσικά και η αποκάλυψη για την... βουτιά της ΑΕΛ στα τοπικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Στην Β΄ Εθνικη Κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα μας την ερχόμενη σεζόν (2018-2019), αφού κερδίζοντας τον αγώνα μπαράζ με τον Πολύγυρο ήταν η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο, σε περίπτωση που προέκυπτε κενή θέση στην Β’ Εθνική.

Αυτό συνέβη, έπειτα από την αδυναμία συμμετοχής της Α.Ε.Λ. κι έτσι η ομάδα μας επανέρχεται μετά από τέσσερα χρόνια στην Β’ Εθνική κατηγορία!

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής