breaking news Νέο

Τρέχει... ο «Πασαρέλα» για το φιλικό παλαιμάχων της Βέροιας με τους Έλληνες άσσους του EURO 2004

Τρέχει... ο «Πασαρέλα» για το φιλικό παλαιμάχων της Βέροιας με τους Έλληνες άσσους του EURO 2004

Αν και μεσολαβούν 61 ημέρες για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια με μια ομάδα παικτών φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη, που πήραν μέρος με την πρωταθλήτρια Εθνική μας ομάδα στο Εuro 2004 της Πορτογαλίας και που  θα έχει χώρο τέλεσης το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν για την ενίσχυση του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί” και με τις επικρατούσες υψηλές θερμοκρασίες στο παρόν διάστημα να... αποθαρρύνουν τη διενέργεια δραστηριότητας και την προσπάθεια ενεργειών, εν τούτοις ο (πάντα διακατεχόμενος από αγωνία και άγχος) πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας Τάκης Παπατζίκος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία διεκπεραίωσης κάποιων απαραίτητων ζητημάτων, γύρω από τη διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού.

Έτσι, μέσα στις πρώτες ενέργειες του “Πασαρέλα” ήταν να ενημερώσει και εγγράφως το ΝΠ ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας για την πραγματοποίηση της φιλικής συνάντησης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και να εκφράσει το αίτημα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης (από τη στιγμή που περιήλθε αυτό στη διοίκηση του Δήμου και πάλι, μετά την αποβολή της ΠΑΕ για τους γνωστούς λόγους...), αλλά και να ενημερώσει επίσημα, τόσο την ΕΠΣΗ, οσο και το Επιμελητήριο Ημαθίας, για στήριξη σ’ αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Βέβαια, οι ενέργειες του Τάκη Παπατζίκου, προκειμένου το σημαντικό αυτό φιλικό ματς να τύχει ακόμα μεγαλύτερης στήριξης, θα έχουν και συνέχεια, καθώς ο ίδιος πρόκειται να αποτανθεί και σ’ άλλους φορείς της Βέροιας αλλά και γνωστούς επιχειρηματίες με οικονομική δυνατότητα, που θα συνδράμουν με το δικό τους τρόπο γι’ αυτό το σκοπό.

-Μέσα στον Αύγουστο η έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, μέσα στον επόμενο μήνα (Αύγουστο) θα εκδοθούν και τα εισιτήρια του εν λόγω φιλικού, τα οποία και θα τεθούν σε διάθεση, ώστε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να τα προμηθευτεί έγκαιρα και όχι να... τρέχει την τελευταία στιγμή.

-Προσπάθεια να βρεθούν στο φιλικό της 17ης Σεπτεμβρίου Δομάζος και Αντωνιάδης!

Από κει και μετά, καταβάλλεται προσπάθεια και είναι πολύ πιθανόν, να δώσουν το “παρών” στο φιλικό της 17ης Σεπτεμβρίου ο Μίμης Δομάζος και ο Αντώνης Αντωνιάδης. Οι δυο παλιές δόξες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τους “κυανέρυρθους” της Βέροιας, μέσω του Τάκη Παπατζίκου (ο οποίος και τυγχάνει κουμπάρος του Αντώνη Αντωνιάδη).

-Με το... μυαλό στη Βέροια πάντα Σ. Περαχωρίτης και Κ. Κατσώνης!

Ακόμα, ο Σάκης Περαχωρίτης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε Λουτράκι και Κόρινθο και τα πάει πολυ καλά, εξέφρασε την επιθυμία τηλεφωνικά στο ΔΣ του συλλόγου των παλαιμάχων παικτών της Βέροιας για την πραγματοποίηση φιλικού με τον αντίστοιχο σύλλογο της Κορίνθου.

«Η Βέροια είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, στην οποία αγωνίσθηκα και έχω να θυμάμαι πολλές όμορφες στιγμές, έχοντας εισπράξει την αγάπη των φιλάθλων της, αλλά και των πολλών φιλικών σχέσεων που διατηρώ με πρώην συμπαίκτες μου εκεί», ανέφερε ο Κορίνθιος πλάγιος μπακ της Βέροιας στα χρόνια της δεκαετίας του ‘80 στη στήλη (και αγαπημένο παιδί του αείμνηστου Κορίνθιου στην καταγωγή επί σειρά ετών προεδρου στη “Βασίλισσα του βορρά” Παναγιώτη Λέκκα), ενώ ο Κώστας Κατσώνης από τη μακρινή Μελβούρνη της Αυστραλίας δεν παύει να εκδηλώνει συνεχώς το ενδιαφέρον του για τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Βέροιας, μιλώντας συχνά στο τηλέφωνο με πολλούς φίλους του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και με διάχυτη τη συγκίνηση στον τόνο της φωνής του!

-Έχει και συμβούλιο την Τετάρτη!

Τέλος, για την Τετάρτη το πρωί στο ART CALERY CAFE “ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ” έχει προγραμματισθεί συμβούλιο των μελων της διοίκησης του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στο οποίο και πρόκειται να συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και τη λειτουργία του συλλόγου.

Βεβαίως, αναφορά θα γίνει και στο φιλικό της 17ης Σεπτεμβρίου, για το οποίο οι Βετεράνοι παίκτες της Βέροιας βρίσκονται σε επαφή τόσο με το Θοδωρή Ζαγοράκη (ο οποίος ήδη κινείται προς στην κατεύθυνση να μπορέσει να φέρει εκείνη την ημέρα στη Βέροια και να αγωνισθούν ονόματα, όπως ο Τσιάρτας, ο Καραγκούνης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Μπασινάς), όσο και με τον Τέλη Σιδηρόπουλο, πρόεδρο του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”, σε μια προσπάθεια να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση και συνεργασία πάνω στο θέμα αυτό.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής