breaking news Νέο

Ψάχνουν λύσεις στην ΕΠΣ Μακεδονίας, δημιουργούν την Λίγκα και μικτή ομάδα για να προωθήσουν τους παίκτες τους

Ψάχνουν λύσεις στην ΕΠΣ Μακεδονίας, δημιουργούν την Λίγκα και μικτή ομάδα για να προωθήσουν τους παίκτες τους

Στην προσπάθειά τους να λύσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και κυρίως το οικονομικό που είναι και το κυρίως πρόβλημα όλων των ερασιτεχνικών Συλλόγων και γενικότερα του ποδοσφαίρου, οι ομάδες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) στην τελευταία τους συνάντηση πήραν μία σημαντική απόφαση. Να συναντηθούν σήμερα Τετάρτη με σκοπό την δημιουργία Λίγκας που θα έχει στόχο την εύρεση πόρων και την βελτίωση του πρωταθλήματός τους.

Όπως έχει ήδη αποφασιστεί στην σημερινή τους συνάντηση που ορίστηκε να γίνει στο γήπεδο των Κανονιέρηδων θα εκλέξουν πενταμελή επιτροπή που θα έχει την εντολή να συζητήσει και να συναποφασίσει με τους θεσμούς (ΕΠΣ Μακεδονίας) και να παρθούν αποφάσεις που θα επηρεάσουν προς το καλύτερο το ποδόσφαιρο.

Επίσης θα αποφασιστεί η δημιουργία μικτής ομάδας της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα αποτελείται από νεαρούς και εξελίσσιμους ποδοσφαιριστές που στην διάρκεια της χρονιάς θα δίνει παιχνίδια με αντιπάλους επαγγελματικές ομάδες και με αυτό τον τρόπο κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της μπορεί να αποτελέσουν μεταγραφικοί στόχοι και να κάνουν το άλμα που κυνηγάνε στην καριέρα τους.

Στην σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας θα παραβρεθεί ο γνωστός δικηγόρος Λάκης Σημαιοφορίδης καθώς και ο λογιστής και φοροτεχνικός Θάνος Ζαγόρας προκειμένου να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αφορούν το αντικείμενό τους και απασχολούν τις ερασιτεχνικές ομάδες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής