breaking news Νέο

Αναπάντητα ερωτήματα…

Αναπάντητα ερωτήματα…

Σε ερώτημα δημοσιογράφου στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης για το αν συμφωνεί το ΚΙΝΑΛ με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», ο Γιάννης Μανιάτης δεν έδωσε καμία απάντηση, όταν το επίσης στέλεχος του «Κινήματος Αλλαγής» και Δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, σε επίσκεψή του στη Βέροια πριν από λίγες μέρες, είχε πει για το ονοματολογικό στο Σκοπιανό ζήτημα ότι η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι η σύνθετη ονομασία.

Ο Γιάννης Μανιάτης απέφυγε να δώσει απάντηση και σε ένα ακόμη δημοσιογραφικό ερώτημα προς αυτόν, αναφορικά με το αν το «Κίνημα Αλλαγής» θα στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Ο πρώην υπουργός μαζί με το Στέφανο Παραστατίδη περιορίστηκαν να ευχαριστήσουν τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο για την πραγματοποίηση της σύσκεψης με τοπικά στελέχη του Κινήματος, όσο και για τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στον ίδιο χώρο.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρώην βουλευτής Άγγελος Τόλκας, ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Γκιόνογλου, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα, ο γ. γραμματέας του Α.Σ.Γ. Βέροιας Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου κ.α.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής