breaking news Νέο

H αναγέννηση της ΒΕΡΟΙΑΣ

H αναγέννηση της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε αναμονή της απάντησης, θετικής ή αρνητικής, σχετικά με την επίσημη ανάμειξη ή όχι των αδελφών Μπίκα στα κοινά της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου της πόλης τους, βρίσκονται όλοι, προσωρινή διοίκηση και απλοί φίλαθλοι, στη Βέροια.

Η απάντηση που αρχικά είχε προσδιοριστεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου, πήρε αναβολή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των δύο επιχειρηματιών και αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες.

Βέβαια τα μηνύματα που δέχονται οι άνθρωποι που κινούν αυτή την περίοδο τα νήματα της ομάδας, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ, αναφορικά με τις προθέσεις των δύο επιχειρηματιών της πόλης μας, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα, όμως σ' αυτές τις περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την απάντηση πριν την ανακοινώσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος, αφού αυτού του είδους οι συμφωνίες, παρότι, η αγάπη και το ενδιαφέρον των δύο αδελφών, για την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της πόλης τους θεωρείται δεδομένη και ένας επανειλημμένα εκφραστεί τα δύο τελευταία χρόνια.

Το νέο στοιχείο που προκύπτει, είναι η επιθυμία των δύο επιχειρηματιών, εφόσον αποφασίσουν να ασχοληθούν προσωπικά με τα κοινά της ομάδας, να τη λειτουργήσουν από όσο ψηλότερα γίνεται και αυτό στην προκειμένη περίπτωση είναι το πρωτάθλημα της Futball League (Β' Εθνική).

Όμως επειδή για να υλοποιηθεί μια τέτοια επιθυμία την συγκεριμένη στιγμή χρειάζεται η ομάδα που θα αποτελέσει το όχημα πάνω στο οποίο θα ανεβεί ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ για να περάσει από την Γ' ερασιτεχνική του τοπικού πρωταθλήματος, στην οποία ανήκει, στην Β' Εθνική και δεν αρκεί μόνο η δική τους επιθυμία, γι' αυτό θα πρέπει και σ' αυτήν την περίπτωση να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Εμείς αυτό που μπορούμε σήμερα να μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας, είναι το κλίμα αισιοδοξίας που γεννούν οι συζητήσεις των ανθρώπων που ανέλαβαν την υποχρέωση, με εντολή των παλαιών μελών του ΓΑΣ, να οδηγήσουν την ομάδα στην νομιμότητα, με τους αδελφούς Μπίκα, κάτι βέβαια που φαίνεται και από την ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα.

Όλα λοιπόν συνηγορούν με την άποψη ότι η ποδοσφαιρική εκπρόσωπος της Βέροιας αναγεννάται μέσα από τα αποκαϊδια που άφησαν πίσω τους φεύγοντας αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια.

Το μέλλον της Νέας ΒΕΡΟΙΑΣ προβάλει ευοίωνο, ακόμη κι αν υποχρεωθεί να ξεκινήσει την προσπάθεια από το τοπικό πρωτάθλημα, αρκεί βέβαια αυτοί που θα αναλάβουν την ευθύνη της διοίκησής της να έχουν την ικανότητα να αφουγκραστούν τον παλμό των φιλάθλων της.

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής