breaking news Νέο

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Δημοσθένης Ταραμονλής

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Δημοσθένης Ταραμονλής

Νέος πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 18 ετών είναι ο Δημοσθένης Ταραμονλής. 

Μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Πανελλήνιο Ανδρών,  επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κατακτώντας τον τίτλο στο σημαντικότερο εγχώριο πρωτάθλημα Junior. 

Ο 17χρονος αθλητής του Α.Σ Νηρέας Βέροιας, δεν έχασε κανένα σετ στην πορεία του ως τον τίτλο. Στην πρώτη του αναμέτρηση είχε αποκλείσει το Δημήτρη Μανουσάκη με 6-1, 6-2, στη συνέχεια κέρδισε το Γιάννη Ξυλά με 6-4, 6-3 και στα ημιτελικά ήταν μπροστά με 6-2, 3-1 κόντρα στο Βαγγέλη Φραγκίστα, πριν ο τελευταίος ολοκληρώσει τον αγώνα με τραυματισμό και εγκατάλειψη. Σε έναν κλειστό τελικό ο Δημοσθένης κέρδισε  το Θανάση Σπυρόπουλο με 6-3, 7-5.

Ο Δημοσθένης κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο και στα διπλά με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Ράπτη από τη Fernandez Tennis Academy της Αττικής. Οι δύο  αθλητές αντιμετώπισαν τους Ξυλά και Σπυρόπουλο και έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό κατάφεραν να πάρουνε τη νίκη με σκορ 6-7, 6-4, 11-9. 

Στο μεικτό, μαζί με την Παρθένα Παυλίδου του ομίλου αντισφαίρισης Βέροιας κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης .Εκεί αντιμετώπισαν τους Χρήστο Δαγκλή και Στεφανία Μωϋσιάδη, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουνε τον τίτλο, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 6-7, 6-3, 10-7.

Δικαίωση για τον προπονητή του Γιάννη Ταραμονλή (αδερφός), που μετά από σκληρή δουλειά είδε τον αθλητή του να πετυχαίνει τους στόχους του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής